Gör tapas-brickan komplett med saltrostade padrones

Testa kanske världens enklaste – och kanske världens godaste – tillbehör: piementos de padrones. De små gröna paprikorna är ett klassiskt inslag i det spanska tapasköket. Här visar vi en avskalad version med endast olja och salt, men du kan variera med olika smaksättare som lime, paprikapulver, parmesan. Låt tapaskvällen börja!

Du behöver:

  • 200 g pimiento de padrón
  • 1 msk olivolja
  • flingsalt

Såhär gör du: 

  1. Hetta upp olja i en stekpanna
  2. Tillsätt flingsalt
  3. Rosta hela padrones tills de blir bitvis sotigt svarta.

 

Kom ihåg: Du kan äta allt utom stjälken.

 

¡buen apetito!

 

RELATERADE PRODUKTER:

Stekpanna Jamie Oliver E0130644
779 :-
Slitstark stekpanna med temperaturindikator – uppnå mästerkockens resultat varje gång
Webb I butikslager I butikslager Ej i din butik Vissa butiker
Önskelista I önskelistan Du måste logga in eller registrera ett konto för att kunna använda önskelistan
Stekpanna Professional Secrets Kolstålspanna 32 cm
769 :-
Lite underhåll och perfekt stekyta! Proffsig kolstålspanna Ø 32 cm
Webb I butikslager I butikslager Ej i din butik Vissa butiker
Önskelista I önskelistan Du måste logga in eller registrera ett konto för att kunna använda önskelistan
Stekpanna Smeg 50’s Style Stekpanna 24 cm CKFF2401RDM (röd)
969 :-
Stekpanna för alla hälltyper
Webb I butikslager I butikslager Ej i din butik Vissa butiker
Önskelista I önskelistan Du måste logga in eller registrera ett konto för att kunna använda önskelistan
Stekpanna Ronneby Bruk UL Professional 26 cm
699 :-
Stekpanna Ultra Light Professional Ø26
Webb I butikslager I butikslager Ej i din butik Vissa butiker
Önskelista I önskelistan Du måste logga in eller registrera ett konto för att kunna använda önskelistan

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris