Gör tapas-brickan komplett med saltrostade padrones
Testa kanske världens enklaste – och kanske världens godaste – tillbehör: piementos de padrones. De små gröna paprikorna är ett klassiskt inslag i det spanska tapasköket. Här visar vi en avskalad version med endast olja och salt, men du kan variera med olika smaksättare som lime, paprikapulver, parmesan. Låt tapaskvällen börja!
Du behöver:
- 200 g pimiento de padrón
- 1 msk olivolja
- flingsalt
Såhär gör du:
- Hetta upp olja i en stekpanna
- Tillsätt flingsalt
- Rosta hela padrones tills de blir bitvis sotigt svarta.
Kom ihåg: Du kan äta allt utom stjälken.
¡buen apetito!
RELATERADE PRODUKTER:
Stekpanna
Jamie Oliver E0130644
779 :-
Slitstark stekpanna med temperaturindikator – uppnå mästerkockens resultat varje gång
Webb
I butikslager
I butikslager
Ej i din butik
Vissa butiker
Önskelista
I önskelistan
Du måste logga in eller registrera ett konto för att kunna använda önskelistan
Stekpanna
Professional Secrets Kolstålspanna 32 cm
769 :-
Lite underhåll och perfekt stekyta! Proffsig kolstålspanna Ø 32 cm
Webb
I butikslager
I butikslager
Ej i din butik
Vissa butiker
Önskelista
I önskelistan
Du måste logga in eller registrera ett konto för att kunna använda önskelistan
Stekpanna
Smeg 50’s Style Stekpanna 24 cm CKFF2401RDM (röd)
969 :-
Stekpanna för alla hälltyper
Webb
I butikslager
I butikslager
Ej i din butik
Vissa butiker
Önskelista
I önskelistan
Du måste logga in eller registrera ett konto för att kunna använda önskelistan
Stekpanna
Ronneby Bruk UL Professional 26 cm
699 :-
Stekpanna Ultra Light Professional Ø26
Webb
I butikslager
I butikslager
Ej i din butik
Vissa butiker
Önskelista
I önskelistan
Du måste logga in eller registrera ett konto för att kunna använda önskelistan