Laddar...

Skriv ut enklare, billigare och smidigare med EcoTank

Pålitlig, ekonomisk och okrånglig – de är egenskaper de flesta av oss vill att en skrivare ska ha. Med EcoTank från Epson får du allt. 

Maximalt med utskrifter, minimalt med krångel

Vi har nog alla varit där: bläckpatronerna är slut vid helt fel tillfälle. Du är på språng och behöver skriva ut flygbiljetterna, de viktiga papperna till jobbet eller barnens skoluppgifter. Kort sagt: en skrivare ska bara fungera. Just denna filosofi följer skrivarna i EcoTank-sortimentet från Epson. Med en EcoTank-skrivare får du med dig bläck nog för upp till 7500 utskrifter direkt från start, vilket ger väldigt lång tid mellan påfyllningarna. Dessutom följer du enkelt bläcknivåerna på skrivaren, så risken att du står utan bläck vid ett kritiskt tillfälle är väldigt låg. 

Ett annat problem du undviker med EcoTanks skrivare är uttorkade bläckpatroner. Med en kall utskriftsteknik kan du vara säker på att bläckpatronerna varken är klibbiga eller torra när du behöver skriva ut. När det väl är dags att fylla bläckpatronerna så gör du det enkelt och smidigt med kladdfria flaskor, speciellt designade för att inte skapa något spill. De smidiga bläckflaskorna är dessutom specialutformade för respektive färgbehållare, vilket gör att det är omöjligt att fylla på fel färg på fel plats. Med EcoTank får du helt enkelt högkvalitativa utskrifter, med minimalt krångel. 

ecotankecotank

Ecotank från Epson är utrustad med flertalet smarta finesser för billigare, enklare och smidigare utskrifter.  

Kostandseffektiva utskrifter ger dig mycket mer!

Över 50 miljoner EcoTank-skrivare har sålts världen över. Och det är kanske inte så konstigt när man tänker på hur billiga utskriftskostnaderna med skrivarna blir. En enda uppsättning bläckflaskor motsvarar upp till 72 bläckpatroner, och det ger dig möjligheten att spara upp till 90% på utskriftskostanderna*. Med en EcoTank kan du skriva ut ungefär 40 sidor i svartvitt eller 20 sidor i färg för ungefär en krona**, Med andra ord så ger EcoTank dig pengar och tid över till annat tack vare låga utskriftskostnader att du sällan behöver fylla på bläck!

epson ecotankepson ecotank

Med en EcoTank-skrivare kan du spara upp till 90% av dina utskriftskostnader. 

Koll och kreativitet med smart app  

Med EcoTank kan du skriva ut snabbt och enkelt direkt från mobilen eller surfplattan med WiFi och ett urval av appar för mobil utskrift (Epson iPrint, Apple Airprint, Google Cloudprint, med flera). Du kan dessutom styra skrivaren med konstnadsfria Epson Smart Panel-appen, och via den utforska EcoTanks kreativa finesser, såsom designpapper och mallar för utskrift. 

Prisbelönt design för alla utskriftsbehov 

EcoTank har vunnit flera internationella utmärkelser för sin innovativa, platsbesparande och ekonomiska design. Skrivaren finns dessutom i flera olika varianter och storlekar  – allt ifrån modeller med högre utskriftshastighet som passar dig som skriver ut mycket, kanske har ett eget företag eller ett hemmakontor, till skrivare som är specialiserade på fotoutskrifter. Men det finns en sak som förenar samtliga EcoTank-modeller: stora bläcktankar som du fyller med medföljande bläckflaskor, istället för bläckpatroner. De flesta EcoTank-modellerna är också smidiga allt-i-ett-lösningar där du inte bara kan skriva ut i perfekt kvalitet, utan också scanna, kopiera och app-styra. EcoTank-skrivarna fungerar både till Mac och PC. 


se mer från ecotank och deras ambassadör usain bolt

*Genomsnittlig kostnadsbesparing per sida och det genomsnittliga antalet bläckpatroner som krävs för att skriva ut samma antal sidor som EcoTank-bläckflaskorna ”102” och ”104” från Epson, baserat på Epsons beräkningar. Jämförelse mellan den genomsnittliga kapaciteten (A4-utskrifter enligt ISO/IEC-testbild 24712) för EcoTank-flaskserierna ”102” och ”104”, samt äkta förbrukningsartiklar (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, leveranser under 2021, publicerat Q1 2022) som används inom de 30 bästsäljande A4-bläckstråleskrivarna i Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Storbritannien (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, leveranser 2021, publicerat Q1 2022). Kostnaden per sida beräknas genom att dividera relevanta försäljningsintäkter för flaskor/patroner och den totala kapaciteten med enhetsförsäljningen.

**Antal sidor som skrivs ut baseras på den högsta kostnaden per sida (CPP) på Epsons bläckflaskor i serierna 102, 104, 113 och 664. CPP beräknas från summan av priserna för det rekommenderas priset på bläckflaskor med cyan, magenta och gul för färgutskrifter, eller på bläckflaskor med svart för svartvita utskrifter, delat med det angivna antalet sidor. Rekommenderade priser från augusti 2018

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här