Laddar...

Airfryer bäst i test

Med en airfryer blir vardagen i köket både enklare och roligare. Men att välja modell kan ibland vara en utmaning. Ta en titt på våra bäst i test-airfryers. Här är tre varianter som hyllas av både användare och i tester. 

Airfryern har blivit vår nya favorit i köket – och det är lätt att förstå varför. För att slippa använda olja när man friterar gör förstås tillagningen både mer hälsosam och billigare. Här slipper du slänga dyr olja och i stället ser varmluften till att du får den där härligt krispiga ytan och maten blir betydligt mer fettsnål. 

Enkel att använda och att rengöra

OBH Nordica ActiFry Genius

OBH Nordicas varmluftsfritöser är ofta högt rankade i både tester och bland kundrecensioner. ActiFry Genius är inget undantag. Den smidiga varmluftsfritösen blev till exempel Aftonbladets testvinnare 2019 och hyllas bland annat för hur enkel den är att använda. 

Här finns nio smarta tillagningsprogram för allt ifrån fisk och kött till pommes och desserter. Airfryern kan dessutom köras både utan och med olja, vilket gör den ännu mer flexibel. Förutom att den är enkel att använda är ActiFry Genius dessutom smidig när det är dags för det lite tråkigare – rengöringen. De flesta delarna tål nämligen maskindisk.

Även i Råd & Röns test gör ActiFry Genius väldigt bra ifrån sig och får toppbetyg bland annat i smak, hur lätt den är att hantera och just rengöring.

Läs mer om Actifry Genius här!

 

OBH Nordica ActiFry GeniusOBH Nordica ActiFry Genius

Testvinnare med extra krisp

Electrolux Explore 6 Air Fryer E6AF1-6ST

Electrolux Explore 6 Air Fryer är en av marknadens mest hyllade varmluftsfritöser och när Råd & Rön testade tio nya apparater 2021 så kammade den hem allra högst betyg.
Det här är en airfryer med rejäl kapacitet, hela 5,4 liter. I Råd & Röns test utmärker sig Explore 6 Air Fryer med kvalitetskänslan, programmeringsmöjligheterna och det kanske allra viktigaste med en airfryer – hur krispig maten blir.

Det här är en mångsidig varmluftsfritös som förutom fritering, grillning och stekning även kan användas till bakning. Användarna gillar att den är ordentligt rymlig – och enkel att rengöra!

Kolla in Explore 6 Air Fryer E6AF1-6ST!

ELECTROLUX EXPLORE 6 AIR FRYER E6AF1-6ST

Airfryer test-favorit som som fortfarande håller måttet

Philips Airfryer XL HD9261/90

Det här är en airfryer som med tidigare versioner har funnits i Philips sortiment änge. Gemensamt för dem är att de ofta har fått högt betyg i tester. Föregångaren HD9220 blev till exempel testvinnare i Råd & Röns test redan 2015 – och även nya modellen får riktigt höga betyg hos tidningen. Philips airfryer bäst i test-status har alltså varit långvarig!

Bland annat för kvalitetsintryck och hur bra den friterar klassiker som. kycklingklubbor och vårrullar. Sajten konsumentrådet.se kallar den en ”solklar testvinnare” och berömmer bland annat hur enkel den är att använda, designen och att den är enkel att göra rent.

Köp HD9261/90 här!

 

 

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här