Guide till den perfekta 60-årspresenten – inspiration och tips!

Letar du efter en 60-årspresent? Oavsett om det är en kollega, förälder, kompis, mormor, morfar, farmor, farfar eller kanske ett syskon som fyller år, så kommer du att hitta något passande och uppskattat i vårt breda utbud av smarta produkter. Här har vi samlat våra bästa tips på presenter till den som fyller 60 år! 

Presenter till den matlagningsintresserade 60-åringen

Gillar 60-årsjubilaren att baka och laga mat? Här hittar du presenterna för kökets olika utmaningar – från proffsknivarna som gör fileande av fisk till en barnlek, till köksmaskinen som klarar även de tuffaste av degar. Och vem vet, kanske kan du få smaka på resultatet? 

Släck 60-åringens tekniktörst!

60-årspresenter som förhöjer filmupplevelsen, ger bättre resultat i löpspåret eller gör ljuv musik ännu ljuvare. Det kan inte bli mer än en fullträff! 

Ge bort en smidigare vardag

Här har vi samlat prylarna som smörjer vardagslunkets kugghjul – som godare kaffe med minimal ansträngning, skrynkelfritt på ett kick och rakapparater med rekordsnabb uppladdningstid.

60-årspresenten för mer egentid

Varför inte ge bort en 60-årspresent som uppmuntrar till välbehövlig egentid och återhämtning? Tränar personen mycket kan en massagepistol göra susen för trötta muskler eller stylingverktyg passar bra till den som finner njutning i personvård. 


Vad kan man ge till någon som har allt?


När det drar ihop sig till 60-årsfirande av någon i din närhet kan det ibland kännas som en utmaning att hitta en bra present, eftersom många i den här åldern redan har hunnit samla på sig en hel del prylar. Men du kan vara lugn, det finns gott om smarta produkter som du kommer att kunna överraska med i 60-årspresent! Saker som jubilaren kanske inte ens vet finns eller har insett fördelarna med. Ett tips är att utgå från personlighet och intressen när du ska välja present. Ska du köpa present åt en 60-åring som uppskattar utflykter, men som samtidigt vill ha det mysigt och bekvämt, kommer en sittdyna med värme eller en praktisk termoskanna att göra susen. Är det någon som uppskattar smarta köksprylar kan en köksmaskin eller blender med det lilla extra vara den perfekta presenten. För den som uppskattar trevliga bjudningar med mysfaktor kan en utomhusbar eller portabel bordslampa vara uppskattade gåvor.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris