Laddar...
Plafond

Globen Lighting Ray Svart

  • Ø 55 cm
  • 20 cm hög
  • Lika fin på väggen som i taket
Full produktbeskrivning
1 795 :-
Globen Lighting logo

Häftig plafond i svart metall
Plafonden/vägglampan Ray i svart metall passar lika fint i taket som på väggen. Vägglampan levereras med ett väggfäste och en 2 m lång transparent kabel för den som vill montera fast den på väggen. Ray är 55 cm i diameter och 20 cm hög.

Till Ray behöver du en ljuskälla med E27-sockel max 60 W.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Globen Lighting
EAN 7319432680111
Färg Svart
Material Metall
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E27
Ljuskälla ingår Nej
Spänning (V) 230 V
Belysningseffektivitetsklass A++ - E
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.45 kg
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Ja
Skyddsklass IP20
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 600 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 600 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 200 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 60 W
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 2 m
Energiklass
Vårt artikelnummer: 113150

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här