Laddar...
Taklampa

Globen Lighting Disc 3 Svart

  • 110 cm bred
  • Passar såväl över matbord som biljardbord
  • Textilkablar
Full produktbeskrivning
1 599 :-
Globen Lighting logo

Svart trippel taklampa i sekelskiftesstil

En stilren lampa med sekelskifteskänsla gjord av svart metall med detaljer i borstad mässing. Disc 3 passar lika bra över köksön och matsalsbordet som över ett biljardbord för att få den rätta spelkänslan. Lampskärmarna sprider ljuset på ett brett och härligt sätt.

Lampan har två 120 cm långa svarta textilkablar. Disc 3 är 110 cm bred och till den behöver du 3 ljuskällor med E27-sockel max 60 W.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Globen Lighting
EAN 7319434726114
Färg Svart
Material Metall
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E27
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Ja
Skyddsklass IP20
Spänning (V) 230 V
Belysningseffektivitetsklass A++ - E
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 2.1 kg
Ljuskälla ingår Nej
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 960 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 220 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 150 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 60 W
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 1.2 m
Energiklass
Vårt artikelnummer: 113160

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här