Laddar...

Elon Business tjänster

Vilka tjänster erbjuder Elon som tillägg till produkterna?

Varje projekt har olika förutsättningar. Vi hjälper till där det behövs. Här är exempel på områden där vi anlitas ofta:

Ritningar och planering

Vi deltar med råd kring placering och val av vitvaror redan på ritbordet. Gäller det vårt eget kökskoncept Nordanro hjälper vi till att rita upp hela köket i samråd med din arkitekt.

Beställning

För projekten och den löpande förvaltningen hjälper vi till med ett avrop och skapar en leveransplan i samråd med byggaren.

Leverans

Vi har en av Sveriges största flottor av leveransbilar. Genom vårt nät med 350 butiker har vi lokala lager överallt i Sverige samt ett 55 000 kvm stort centrallager. Nordanros kök kommer redo för montering utan krånglig pallhantering.

Installation

En av våra paradgrenar är att du kan inkludera installation av vitvarorna. Nordanroköken installeras också i sin helhet.

Tillval i Elons butiker

De bostadsköpare som vill göra tillval i köket kan besöka sin närmaste Elon-butik, titta på en utställning och diskutera sina val i lugn och ro över en kopp kaffe.

Uppföljning

Vid installation medverkar vi även vid besiktning, egenkontroll samt att vi gör en funktionskontroll och säkerställer att allt kring vitvaror och kök är byggt enligt plan.

Garantiärenden

Vi erbjuder en samlad kontaktpunkt för både förvaltaren och byggaren när det uppstår behov av service eller garantiärenden.

Återvinning

I samband med service och installation forslar vi bort dina gamla vitvaror och lämnar in för återvinning.

 

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här