Laddar...

Vad erbjuder Elon Business? 

Det enkla svaret är vitvaror och färdiga kök i kombination med ett stort tjänstepaket.

Men vi säljer inte bara produkter. Vi finns med under hela processen. Från projekteringen till att garantitiden är slut. Det kan innebära en projekttid på 7–8 år. Under den tiden finns en rad deltjänster och leveranser från oss. 

Vårt eget köksmärke Nordanro har marknadens bredaste sortiment, och är ett av tre koncept som har Europas största köksfabrik Nobilia i ryggen, med hög kvalitet och leveransprecision.

Vilka slags företag anlitar Elon Business?

Alla. Men för olika saker. Byggföretagen och fastighetsutvecklarna behöver vitvaror och i det arbetet är vi en trygg partner i projekt som vanligen spänner över flera år.

Andra företag behöver snabbt komplettera arbetsplatsen med vitvaror eller kök. Kontakta någon av våra 350 butiker för personlig rådgivning. I många fall kan du hämta hem varan direkt.

Vad skiljer Elon från andra leverantörer av vitvaror?

Vitvaror som vitvaror kan man tycka. Men verkligheten är mer komplex än så. Här har du fördelarna med att handla hos Elon Business:

Hjälp med helheten 

Vi levererar inte bara en produkt utan du får den också installerad och klar. 

Historiskt har byggföretag vänt sig direkt till producenter av vitvaror och kan då bara välja mellan ett eller ett fåtal märken. Hos Elon har du världens samlade sortiment av vitvaror tillgängligt.

Inköpskraft

Eftersom Elon är en nordisk fackhandelskedja har vi central inköpskraft och du får alltid rätt pris.

Lokal kännedom

Du gör alltid affären med en lokal handlare. Har du verksamhet på flera orter skapar Elon ett motsvarande leveransnätverk med butiker. Vi finns alltid nära dig.

Varje Elon-handlare är egen företagare. Vi är vana att lösa problem. Därför löser vi också dina problem och syr ihop den affär som gör dig nöjd. Även om det sker ändringar längs resans gång.

Leveranssäkerhet

Vårt centrallager spänner över 55 000 kvadratmeter. Vi har klarat oss väl med leveranserna under pandemin.

Centrallagret

I Örebro ligger vårt 55 000 kvm stora centrallager – det är lika stort som elva fotbollsplaner! Här förvarar vi alla typer av vitvaror, hushållsprodukter och småelsartiklar. Vi tar in stora inköpsvolymer vilket gör att vi kan leverera produkter till större projekt och samtidigt garantera snabb leverans och konkurrenskraftiga priser. Vinnande förutsättningar för B2B-handel. Och självklart sker en allt större del av leveranserna med tåg.

Kontakta Elon Business

Jessica Söderlindh, försäljningschef för Elon Business
Mejl: jessica.soderlindh@elongroup.se
Mobil: 072 402 60 16

Elon har 350 lokala butiker runt om i landet.  
Kontakta din lokala butik här.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här