Laddar...
Vägglampa

Elvita E113337 Hemse

  • Dimbar
  • Riktbart ljus - perfekt som sänglampa
  • GU10
Full produktbeskrivning
439 :-
Elvita logo

Elvita vägglampa passar fint exempelvis som läslampa bredvid sängen då den har riktbart ljus. Den har inbyggd dimmer så att du kan välja om du vill ha mjuk mysbelysning eller skarpare läsljus. 

Vägglampan behöver en ljuskälla med GU10-sockel (max 35 W). Lampan har en sladd som är 180 cm lång.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Elvita
EAN 7332150608380
Färg Vit
Material Metall
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Ja
Spänning (V) 230 V
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.29 kg
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel GU10
Ljuskälla ingår Nej
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 140 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 110 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 130 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 35 W
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 1.8 m
Energiklass
Vårt artikelnummer: 113337

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här