Laddar...

TV på dina villkor 

Titta var, när och hur du vill

 

Maxad kvalitet med parabol TV

Det finns många fördelar med att kolla på TV via parabol – alltså via signaler som sänds via satellit. Både bild och ljud är bättre med satellitsignaler. Det ger samma höga kvalitet som på biografer och sportbarer, som alla är i HD och 4K. 

Att parabol skulle vara en gammal teknik är en feluppfattning. Tvärtom det är en fantastisk teknik för generera ljud och bild av högsta kvalitet. 

En satellit kan generera fler megabit per sekund än vad som är möjligt via fibernätet (IPtv-nät). Kanalutbudet är stort och det finns möjlighet att använda en kombination av parabol och streaming. Det är helt enkelt TV i världsklass.

 

Streama eller se vanlig linjär TV

Välj själv om du vill kolla på linjär TV via boxen eller stream via TV:n, datorn, mobilen eller surfplattan. Många TV-operatörer erbjuder idag streamingtjänst i sina TV-paket så att du får stor frihet i ditt TV-tittande.  

På Elon Ljud & Bild jobbar vid med flera stora operatörer inom TV som Allente, Boxer, C More och Tele2. Vi jämför priser och ser till att hitta ett bra erbjudande för dig. 

Besök din Elon Ljud & Bild-butik och få rådgivning av våra experter

 

Vad är skillnaden mellan streaming och playtjänst?

När du streamar visas det du ser i realtid, precis som vanlig tv. En playtjänst innebär att du kan titta på utvalda tv-kanalernas utbud när du vill, utan att vara styrd av tv-tablån. Playtjänster innehåller ett stort utbud av filmer och serier som du kan ta del av när du vill.

 

TV-kanaler och tillvalspaket

Basen i TV-paketen består av ett grundutbud av kanaler. Genom tillvalspaket eller att välja till enstaka kanaler kan du få en skräddarsydd tv-upplevelse utifrån dina önskemål. 

Älskar du att kolla på Premier league, hockey, golf, storslagna filmer eller spännande serier? Du kan få ett tv-paket precis så som du vill ha det, helt utan krångel. Vi finns här för att hjälpa dig att göra ett bra val och hittar ett förmånligt erbjudande för dig.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här