Laddar...
Mediaspelare Apple MXH02HY/A 207A240440
Mediaspelare Apple MXH02HY/A 207A240440
Mediaspelare Apple MXH02HY/A 207A240440
Mediaspelare Apple MXH02HY/A 207A240440
Mediaspelare Apple MXH02HY/A 207A240440
Mediaspelare Apple MXH02HY/A 207A240440
Mediaspelare Apple MXH02HY/A 207A240440
Mediaspelare Apple MXH02HY/A 207A240440
Mediaspelare Apple MXH02HY/A 207A240440
Mediaspelare Apple MXH02HY/A 207A240440
Mediaspelare Apple MXH02HY/A 207A240440
Mediaspelare Apple MXH02HY/A 207A240440
Mediaspelare Apple MXH02HY/A 207A240440
Mediaspelare

Apple TV 4K 64GB (2021)

  • Ett nytt sätt att se på tv
  • De bästa serierna, filmerna, matcherna och direktsända programmen
  • 4K HDR i hög bildhastighet för en mjuk och skarp bild
  • En större upplevelse med Apple
  • A12 Bionic ger din tv en extra boost
  • En ny Siri Remote för exakt kontroll
  • Pre
Full produktbeskrivning
2 190 :-

Ett nytt sätt att se på tv

Med nya Apple TV 4K kombineras de bästa tv-programmen med Apple-enheterna och -tjänsterna du gillar i en kraftfull upplevelse som helt förändrar ditt vardagsrum.

Verklighetstrogen bild - lika verkligt ljud

Apple TV 4K med Dolby Vision är allt du behöver för att öppna upp en helt ny värld av underhållning. När du sedan uppslukas i tredimensionellt ljud med ett Dolby Atmos-kompatibelt ljudsystem så förstår du att Apple TV 4K ger dig en verklig bioupplevelse.

HDR i hög bildhastighet

Apple TV 4K har dubbelt så hög bildhastighet för HDR-video (High Dynamic Range), vilket innebär mer realistiska färger och fler detaljer. Actionfylld sport ser ut som om du var på plats. Naturdokumentärer får liv. Och YouTube-videor blir ännu mer realistiska.

Balansera färgen med en perfekt kalibrerad kombo

Det kan vara frustrerande att justera tv-inställningarna för att få bästa bildkvalitet. Men inte nu längre. Apple TV 4K samarbetar nu med din iPhone för att auto­matiskt kalibrera vad du tittar på. Rikta bara din iPhone mot tv-skärmen så kan du luta dig tillbaka och se hur fantastiskt dina serier och filmer ska se ut.

Det bästa på tv, det syns direkt

Slut på letandet. Apple TV 4K har suveräna program med allt från kostymdrama till de populäraste serierna från appar som SVT, Viaplay, C More, Netflix och Amazon Prime Video. Och förstås kritikerrosade Apple Originals från Apple TV+.

Apple TV-appen

Apple Originals-serier och -filmer från Apple TV+. Tusentals filmer att köpa eller hyra. Populära streamingtjänster. Allt du tittar på. I en app.

Händer det live så händer det här

Apple TV 4K samarbetar med några av världens största tv-bolag och betal-tv-leverantörer. Därför är det här den enda boxen du behöver ansluta till din tv.

En kontroll som lämnar de andra bakom sig

Nya Siri Remote kombinerar hastighet, smidighet och exakt kontroll med en tryckkänslig klickplatta.

Apple TV+

Titta på kritikerrosade serier, fängslande draman, banbrytande dokumentärer, underhållning för barn, komedier och mycket mer. Varje månad kommer nytt Apple Originals-innehåll.

Apple Music

Tillgång till mer än 75 miljoner låtar - och musikvideor från 80-talet fram till dagens världsartister - allt på din Apple TV 4K. Du kan till och med sjunga med i dina favoritlåtar - ord för ord - med vyn låttexter.

Apple Arcade

Upplevelsen av Apple Arcade-spel - från hjärngympa till magiska äventyr och oändliga runnerspel - blir helt uppslukande på den stora skärmen med Apple TV 4K.

Ljuddelning

Nu kan båda höra utan att störa. När barnen har gått och lagt sig kan du använda Lyssna tillsammans för att ansluta två par AirPods till Apple TV 4K och fortsätta att titta på filmer och serier. Och höra alla skrik, explosioner och rytningar.

iPhone control

Kontrollera tv:n med din iPhone. Smart. De praktiska inbyggda reglagen visas på din iPhone på låsskärmen och i Kontrollcenter. Det gör det enkelt att spela upp, spola framåt och bakåt, pausa och ändra volym på tv:n.

HomeKit

Se vem som är utanför dörren. Utan att öppna. Se din ytterdörr i direktsändning. Ställ in termostaten. Kolla att du låste dörren. Från appen Hem på iPhone eller iPad kan du till och med skapa ett scenario som heter Filmkväll, som slår på din tv, drar ner persiennerna och dämpar be­lysningen - allt på en gång.

AirPlay

Ta en titt på allt du kan dela. Med AirPlay kan du dela de senaste filmerna, semesterbilderna och till och med 4K HDR-videor från din iPhone eller iPad till din Apple TV 4K i full upplösning.

Stöd för flera användare

Du hittar dina favoriter. De hittar sina.Kontrollcenter har stöd för flera användare. På så sätt kan alla i familjen snabbt hitta programmen som de vill titta på. Nästa-listor, video- och musiksamlingar, rekommendationer med mera - allt är anpassat för varje familjemedlem.

Bilder

Titta. Dina bilder är på tv. Upplev dina bilder, videor och delade album på den stora skärmen. Minnen skapar auto­matiskt samlingar av dina bästa bilder och videor. Och med Apple TV 4K kan du visa dem i 4K HDR.

App Store

Det finns alltid något bra som fångar blicken. App Store på Apple TV 4K har någonting för alla. Tusentals appar inom spo

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Apple
EAN 190199532960
Display Name Apple TV 4K 64GB (2021)
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.56 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 98 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 98 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 35 mm
Vårt artikelnummer: 207A240440

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här