Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Bild för kategori Medlemsvillkor

Medlemsvillkor

Med varje medlemskap kommer medlemsvillkor. Här nedanför kan du läsa igenom våra villkor för att skapa en profil hos Elon och därmed bli medlem i Elon Club. Men du, är det något i villkoren som du undrar över så tveka inte att ställa dina frågor till din Elon-butik eller via e-post till club@elon.se.

Syftet med Elon Club är att skapa mervärde för dig som medlem i form av medlemsfunktioner som t ex spara kvitton och förenkling vid köp på elon.se, men även för att kunna få erbjudanden och för att få personliga anpassningar av din upplevelse av Elon.

Medlemskap
För att skapa en profil hos Elon och därmed bli medlem i Elon Club måste du ha fyllt 18 år. För att kunna hantera ditt medlemskap behöver vi ditt namn, din e-postadress samt ditt personnummer. Varför vi behöver dessa uppgifter redovisas vår integritetspolicy.
Genom att du verifierar att din e-postadress är riktig godkänner du dessa villkor och intygar att de uppgifter som du lämnar om dig själv är riktiga.

Ansökan om medlemskap sker i någon av våra butiker eller på www.elon.se. Medlemskapet är kostnadsfritt och är giltigt i samtliga Elon-butiker och på www.elon.se. Medlemskapet är personligt och får inte överlåtas till någon annan.
För att kunna bli medlem måste den angivna hemadressen ligga i Sverige. Personer med skyddad identitet kan inte vara medlemmar i Elon Club, då administration av personuppgifter är en förutsättning för hanteringen av medlemsregistret.
Elon Group AB hämtar och uppdaterar dina adressuppgifter hos folkbokföringen via behörig och ackrediterad leverantör. Vi kan även komma att inhämta uppgifter av generell karaktär som t.ex. boendeform från offentliga register för att ge dig bättre och mer riktade erbjudanden.

Samtycke till utskick via e-post, post och SMS
När du blir skapar en profil på elon.se och därmed blir medlem i Elon Club samtycker du till att Elon Group AB får skicka erbjudanden till dig, per sms eller e-post, under förutsättning att du inte aktivt avböjt utskick från Elon Group AB. Möjlighet till att avböja utskick från Elon Group AB finns via webblänk i varje e-post eller sms.

Hantering av dina uppgifter i enlighet med GDPR
Vad är ändamålen med personuppgiftsbehandlingen? Se vår integritetspolicy för aktuell information om hur vi behandlar dina uppgifter och på vilka lagliga grunder vi lagrar dina uppgifter.

Samarbetspartners
För att kunna erbjuda dig mervärden så kan vi komma att skicka erbjudanden till dig som helt eller delvis kommer från våra samarbetspartners. Det är däremot alltid Elon som är avsändare vilket innebär att vi aldrig lämnar ut dina uppgifter till någon som avser använda dem i eget marknadsföringssyfte.

Medlemskaps upphörande
Ditt medlemskap upphör när endera parten sagt upp sitt medlemskap med en månads uppsägningstid. Ditt medlemskap upphör automatiskt att gälla vid eget dödsfall, vid folkbokföringsadress i annat land än Sverige eller om du får skyddad identitet. Medlemskapet upphör även per automatik om ingen aktivitet gjorts på medlemskontot under de senaste 36 månaderna. Vid medlemskapets upphörande raderas alla uppgifter om dig som inte längre kan lagras med hjälp av laglig grund som t ex intresseavvägning, avtal eller rättslig förpliktelse. Du kan när som helst säga upp ditt medlemskap genom att meddela oss skriftligen per post eller e-post.

Ändring av villkor
För att kunna hålla oss uppdaterade mot gällande lagar och regler så behöver vi kunna ändra dessa villkor med kort varsel. Varje ändring av vikt meddelas via e-post. De senaste villkoren finns alltid på https://www.elon.se/elon-club/medlemsvillkor.

Kontakt
Vill du ha mer information eller ändra dina uppgifter är du välkommen att kontakta Elon Group AB på adressen nedan. Märk kuvertet med ”Elon Club”. Du kan även skicka e-post till nummer och adress enligt nedan.

Elon Group AB
Box 22094, 702 03 Örebro
E-post: club@elon.se

Org. nr: 556654-6213

Villkoren uppdaterades senast 2019-09-23

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa