Luftrenare

Electrolux WA51-303GY

  • Filtrerar upp till 300 m³/h
  • Effektiv 3-stegs luftrening
  • Diskret, modern design
  • Smart uppkopplad – Electrolux Wellbeing-app
  • Lättplacerad och portabel
Full produktbeskrivning
Pris
Specialpris 2 988 :- Ordinarie pris 3 488 :-
Electrolux logo

Luftrenare Well A5 WA51-303GY Electrolux 

I en värld där hemmets luftkvalitet blir allt viktigare för vår hälsa och välmående introducerar Electrolux sin senaste innovation: Luftrenaren Well A5. Denna toppmoderna luftrenare är designad med den moderna konsumenten i åtanke, och erbjuder en kombination av effektivitet, flexibilitet och smart teknik för att rena luften i ditt hem.

Design och funktionalitet
Well A5 är resultatet av en omsorgsfull designprocess där både utseende och användbarhet har prioriterats. Med sitt rena och moderna utseende är luftrenaren skapad för att smälta in perfekt i såväl sovrum som andra rum i hemmet. Dess diskreta ljudnivå på bara 24 db(A) - jämförbar med ljudet av lätt regn - garanterar att din vardagsfrid inte störs.

En luftrenare anpassad för varje hem
Electrolux förstår vikten av flexibilitet i det moderna hemmet. Därför är Well A5 inte bara bärbar utan också anpassningsbar, med möjligheten att placeras på golvet eller hängas på väggen för att maximera utrymmet - ett alternativ som gör luftrenaren unik på marknaden. Väggfästet, som säljs separat, erbjuder ytterligare en nivå av anpassningsbarhet för dig.

Avancerad luftreningsteknik
Well A5 står ut med sitt effektiva luftreningssystem som arbetar i tre steg för att fånga upp till 99,93 % av partiklar ner till 2,5 μm. Denna luftrenare är inte bara kraftfull utan också intelligent, med ett 360-graders luftintag som säkerställer att luften renas effektivt från alla håll. Dessutom är Well A5 utrustad med partikelsensorer som kontinuerligt övervakar inomhusluftens kvalitet, vilket gör att luftrenaren automatiskt kan justera rengöringshastigheten för optimal reningsförmåga.

Håll dig uppkopplad
I takt med att smarta hem-tillbehör blir allt vanligare, tar Well A5 luftrenare detta ett steg vidare genom att erbjuda fullständig kontroll och uppkoppling via Electrolux Wellbeing-appen. Denna funktion ger dig möjlighet att styra och planera luftrenarens drift direkt från din smartphone, och erbjuder en nivå av bekvämlighet och kontroll som tidigare var otänkbar.

Varumärke Electrolux
EAN 7332543765447
Allmänt
Färg Grå
Antal lägen (st) 5
Ljudnivå min - max 24
Luftflöde (m³/tim) 315
Rekommenderad yta (m²) 66 m²
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 480 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 213 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 579 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 7 kg
Vårt artikelnummer: 116363

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris