Laddar...
Spishäll Electrolux EH508BFB Svart 118057
Spishäll Electrolux EH508BFB Svart 118057
Spishäll Electrolux EH508BFB Svart 118057
Spishäll Electrolux EH508BFB Svart 118057
Spishäll Electrolux EH508BFB Svart 118057
Spishäll Electrolux EH508BFB Svart 118057
Spishäll Electrolux EH508BFB Svart 118057
Spishäll Electrolux EH508BFB Svart 118057
Spishäll Electrolux EH508BFB Svart 118057
Spishäll

Electrolux EH508BFB

  • 4 kokzoner med booster
  • Hob2Hood – styr kompatibel fläkt trådlöst
  • Bryggningsfunktion – slå ihop två kokzoner och skapa en stor
  • Självavkännande kokzoner
Full produktbeskrivning
Specialpris 9 190 :- Ordinarie pris 10 190 :-
Electrolux logo

Inbyggnadshäll EH508BFB Electrolux


Electrolux EH508BFB är en 78 cm bred induktionshäll med 4 stora kokzoner med boostereffekt.

Vad ska man tänka på när man köper induktionshäll?
För att en spishäll med induktion ska fungera så behöver dina kokkärl vara gjorda av järn eller rostfritt stål. Du kan enkelt testa detta genom att testa om en magnet fäster på din kastrull, stekpanna eller gryta.

Tryggt med induktion
Trots att induktionshällen värmer snabbare än en keramisk häll är induktionshällen mer brandsäker. Skulle du glömma att stänga av värmen så stänger kokzonen av sig själv när du tar bort din kastrull, gryta eller stekpanna. Dessutom blir en induktionshäll inte heller lika varm som en keramisk häll. Detta tillsammans minskar risken för brand.

Kontroll på när vattnet kokar
Funktionen kokning-till-sjudning justerar automatiskt temperaturinställningarna, vilket minskar de stigande bubblorna till en kontrollerad sjudning. Det ger dig mer tid att skapa andra rätter.

Hob2Hood för ren bekvämlighet
Hob2Hood-funktionen ansluter trådlöst din häll till din Hob2Hood köksfläkt. Med Electrolux Hob2hood automatiska spisfläktar kommer din häll trådlöst att aktivera och justera din fläkthastighet, baserat på vad du lagar för mat. Sätt igång och laga maten så justerar fläkten automatiskt inställningarna, vilket ger den bästa extraktionen baserat på vald effekt på hällen. Den gör det hårda arbetet så att du och dina händer kan fokusera på matlagningen.

Bryggningsfunktion
Bryggningsfunktionen gör att du kan anpassa storleken på kokzonerna för att passa dina behov. Detta möjliggör användning av många fler storlekar och typer av pannor, inklusive grillplattor och fiskgrytor. Med Bridge-funktionen kan du slå ihop två separata kokzoner för att skapa en stor. Med inställningarna för temperatur och tid som anpassas automatiskt, är den idealisk för att få ut det mesta av planchas eller grillrätter.

Direkt touch-kontroll för varje zon
Justera enkelt hällens temperaturinställningar med touch-kontroller. Varje kokzon har en individuell effektstyrning, så det är tydligt att se och enkelt att ändra värmeinställningarna. Eftersom ytan är jämn är den enkel att rengöra.

Automax
Automax är en funktion som innebär att zonen snabbt värms upp och sedan går ner till det efterkokningsläge du ställt in. Perfekt vid t ex stekning av pannkaka, potatiskokning mm.

Självavkännande kokzoner för skräddarsydd anpassning
Hällen är skräddarsydd efter storleken på dina kokkärl med självavkänningszoner. De självavkännande kokzonerna anpassar sig till storleken på dina kokkärl när de ställs på hällen. Zonerna ger total täckning, oavsett storlek på din kastrull, vilket ger värme utan prestandaförlust. Njut av noggrann och effektiv matlagning med självavkänningszonerna.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Electrolux
EAN 7332543972203
Hälltyp Induktion
Färg Svart
Anger hur många kokplattor/kokzoner hällen har Antal kokplattor/zoner (st) 4 st
Anger om hällen har variabla kokzoner. Variabla zoner är till för att på ett flexibelt sätt kunna matcha dina kokkärl vad gäller storlek och form. Exempelvis kan det finnas kokzoner som kan expanderas till ovala zoner eller där du kan välja på två olika diameter. Variabla zoner Ja
Anger antal kokzoner som har boost-funktion. Boost-funktionen ger kortvarig extra effekt och gör att du sparar tid i din matlagning. Antal Boost-zoner (st) 4 st
Timer för avstängning Ja
Automatisk avstängning Ja
Typ av ram Fasad 1 sida
Typ av styrning Touch
Barnlås Ja
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 11.74 kg
Inbyggnadsmått höjd (mm) 44
Inbyggnadsmått bredd (mm) 750
Inbyggnadsmått djup (mm) 490
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 780 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 520 mm
Möjlighet att styra kompatibel fläkt trådlöst via hällen. Trådlös koppling mellan kompatibel häll och fläkt Ja
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 1.5 m
Timer Nej
Integrerad fläkt Nej
Vårt artikelnummer: 118057

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här