Laddar...
Robotdammsugare Ecovacs DEEBOT OZMO 905 Vit 114774
Robotdammsugare Ecovacs DEEBOT OZMO 905 Vit 114774
Robotdammsugare Ecovacs DEEBOT OZMO 905 Vit 114774
Robotdammsugare Ecovacs DEEBOT OZMO 905 Vit 114774
Robotdammsugare Ecovacs DEEBOT OZMO 905 Vit 114774
Robotdammsugare Ecovacs DEEBOT OZMO 905 Vit 114774
Städprodukter & klädvård/Robotdammsugare Ecovacs DEEBOT OZMO 905 Vit 114774
Robotdammsugare

Ecovacs DEEBOT OZMO 905

  • Kombinerad sug- och våtrengöring
  • Virtuella gränser
  • Smart Navi ™ 3.0-mappning och navigeringsteknologi
Full produktbeskrivning
5 995 :-
Ecovacs logo

Robotdammsugare som även våtrengör

Upptäck världen av intelligenta hushållsrobotar med DEEBOT OZMO 905. En intelligent robotdammsugare från Ecovacs som låter dig slippa det hårda arbetet. Med systematisk navigering, ett integrerat sug- och torkningssystem och en automatisk ökning av prestanda på mattor är denna DEEBOT extremt effektiv för de mest olika krav på din rengöring.

Ecovacs D905  tar bort allt från hår och smulor till damm och smuts vid endast ett knapptryck. Om du vill att roboten ska köra på bestämda tidpunkter hjälper schemaläggningsfunktionen dig med att lägga dina personliga städrutiner.

Perfekt för ditt smarta hem
Denna generation från Ecovacs är smartare än sina föregångare. Den är bl.a. kompatibel med Amazon Alexa och Google Home, så den kan fullända din Smart Home-setup. Det är även möjligt att själv uppdatera firmware, vilket betyder att roboten löpande får nya funktioner - bl.a. möjligheten att spara mer än ett kort t.ex. vid användning på flera våningar.

Smart Navi
Deebot 905 rengör ditt hem systematiskt med ett unikt navigationssystem. Dessutom är den fylld med bra program som du kan använda till de olika områdena och uppgifterna. Du har naturligtvis möjlighet att styra roboten från din smartphone - där du samtidigt kan få löpande statusuppdateringar.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Ecovacs
EAN 6943757613441
Moppningsfunktion Ja
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 4.3 kg
Anger hur stor dammbehållaren är i liter. Volym dammbehållare (liter) 0.45 liter
Färg Vit
Stöd för virtuella väggar Ja
Laddningsbar Ja
Om dammsugaren är påslös krävs ingen dammsugarpåse. Dammet hamnar istället i en behållare som du tömmer i soporna. Härigenom slipper du komma ihåg vilken dammsugarpåse som egentligen passar till din dammsugare. Det är också ett miljömedvetet val då det blir färre dammsugarpåsar som tillverkas och sedan slängs. Påslös Ja
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
Batteridrift (minuter) 90
Funktion för schemaläggning Ja
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 350 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 350 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 102 mm
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Ljudnivå (dBa) 67 dBa
Talar om hur länge produkten kan användas per laddning. Drifttid (minuter) 90 min
Anger hur länge produkten behöver laddas för att sedan kunna användas på batteridrift. Laddningstid (h) 4 tim
Vårt artikelnummer: 114774

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här