Laddar...
Robotdammsugare Ecovacs DEEBOT OSMO T9 AIVI Svart 118182
Robotdammsugare Ecovacs DEEBOT OSMO T9 AIVI Svart 118182
Robotdammsugare Ecovacs DEEBOT OSMO T9 AIVI Svart 118182
Robotdammsugare Ecovacs DEEBOT OSMO T9 AIVI Svart 118182
Robotdammsugare Ecovacs DEEBOT OSMO T9 AIVI Svart 118182
Robotdammsugare Ecovacs DEEBOT OSMO T9 AIVI Svart 118182
Robotdammsugare

Ecovacs DEEBOT OSMO T9 AIVI

  • Uppgraderad artificiell intelligens
  • Rengöring i 4 steg
  • Moppfunktion
  • App, kamera och mikrofon för distansstyrning
Full produktbeskrivning
7 287 :-
Ecovacs logo

Robotdammsugare DEEBOT OSMO T9 AIVI Ecovacs

Artificiell intelligens
Robotdammsugare DEEBOT T9 AIVI från Ecovacs har utrustats med artificiell intelligens och ett nytt antal funktioner för att göra städningen mer bekväm. Genom dess nyligen uppgraderade artificiella intelligens, kombinerat med en högupplöst kamera, kan roboten direkt identifiera hinder och känna igen olika former, inklusive människor, samt skapa en optimal rengöringsplan.

4-stegs rengöringssystem
Mattor eller parkett, vanligt damm eller husdjurshår spelar ingen roll, ditt golv blir alltid rent. DEEBOT T9 AIVI är utrustad med ett innovativt 4-stegs högeffektivt rengöringssystem vilket bland annat inkluderar AeroForce gummiborstar för flera ytor. Dessa unikt designade gummiborstar arbetar tillsammans, den ena avlägsnar smuts och den andra dammsuger upp den. Dessutom kan borstarna automatiskt rotera åt andra hållet för att spotta ut kablar och långa hårstrån för att undvika trassel.

Hög sugeffekt + moppfunktion
Har du en smutsfläck på din matta som är svår att få bort? DEEBOT T9 AIVI har 100 % mer sugeffekt jämfört med 2020:s OZMO T8 AIVI, som är upp till 3000 Pa för att se till att inga smutspartiklar lämnas kvar. Den sopar, dammsuger och moppar golvet med 480 gångers vibration per minut samtidigt och tar bort envisa fläckar från vilka golvytor som helst.

Inbyggd kamera och mikrofon
Använd ECOVACS HOME-appen och DEEBOT T9 AIVI:s kamera + mikrofon för att hålla koll på vad som sker hemma när du inte är där. Kamerafunktionen i realtid är säkrad med ett lösenord. Uppgifterna i roboten är skyddade och används endast för rengöring. Av datasäkerhetsskäl krypteras data under överföringen från roboten till smarttelefonen.

Tillbehör
Du kan köpa till en speciell automatisk tömningsstation för DEEBOT T9 AIVI (artikelnr 118181). Den automatiserade tömningsstationen rengör DEEBOT:s dammpåse automatiskt efter dammsugningen, med hjälp av stationens 2,5-liters engångsdammpåse. Påsen har plats för upp till 30 dagars smuts och skräp, för att dramatiskt reducera behovet av frekvent tömning av dammsugarpåse, så att du kan njuta av ditt rena hem i flera veckor.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Ecovacs
EAN 6943757614462
Moppningsfunktion Ja
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 4.4 kg
Anger hur stor dammbehållaren är i liter. Volym dammbehållare (liter) 0.42 liter
Färg Svart
Stöd för virtuella väggar Ja
Laddningsbar Ja
Om dammsugaren är påslös krävs ingen dammsugarpåse. Dammet hamnar istället i en behållare som du tömmer i soporna. Härigenom slipper du komma ihåg vilken dammsugarpåse som egentligen passar till din dammsugare. Det är också ett miljömedvetet val då det blir färre dammsugarpåsar som tillverkas och sedan slängs. Påslös Ja
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
Batteridrift (minuter) 175
Funktion för schemaläggning Ja
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 353 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 353 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 94 mm
Anger hur länge produkten behöver laddas för att sedan kunna användas på batteridrift. Laddningstid (h) 6.5 tim
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala röstassistenten Google Assistant. Med hjälp av Google Assistant kan du styra produkten med din röst. Kompatibel med Google Assistant (Google Home) Ja
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Kompatibel med Amazon Alexa Ja
Vårt artikelnummer: 118182

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här