Laddar...
Systemkamera Panasonic DMC-G80MEC-K 207A652422
Systemkamera Panasonic DMC-G80MEC-K 207A652422
Systemkamera Panasonic DMC-G80MEC-K 207A652422
Systemkamera Panasonic DMC-G80MEC-K 207A652422
Systemkamera Panasonic DMC-G80MEC-K 207A652422
Systemkamera Panasonic DMC-G80MEC-K 207A652422
Systemkamera

Panasonic Lumix G DMC-G80M

  • En kamera för alla äventyr
  • Verklighetstrogna detaljer
  • Inga fler suddiga bilder
  • Det du ser är det du fotograferar
  • Alltid klar för den perfekta ögonblicksbilden
  • Dina äventyr har aldrig varit vackrare
  • Ta bilden direkt, fokusera senare
  • Väderskyddat kamerahus
Full produktbeskrivning
7 990 :-
Panasonic logo

En kamera för alla äventyr

När livet tar dig utpa nya äventyr behöver du en kamera som klarar att hålla jämna steg. Dual Image Stabiliser är perfekt for utomhusfotograferlng och hjälper dig att ta skarpare och klarare bilder i svara och snabbröriiga miljöer. Det vädertätade, kompakta kamerahuset och kit-linsen ger dig enorm flexlbiliet var du än reser.

Verklighetstrogna detaljer

G80 har en 16 Mpixlars Digital Live MOS-sensor utan loppass-filter, vilket hjälper dig att fånga skarpare bilder med mer detaljer var du än reser.

Inga fler suddiga bilder

Livet står inte stilla och väntar på att du ska fotografera det. Det är därför LUMIX G80 är utrustad med 5-axels Dual I.S. 2 (bildstabilisator) som kombinerar stabiliseringsfunktioner i kamerahuset och objektivet for en ännu kraftfullare stabiliseringseffekt vid bilder upp till 5 F-steg. Stabiliseringen över 5-axlar fungerar såväl vid vidvinkel- och telefoto som vid rörliga bilder inklusive 4K-video.

Det du ser är det du fotograferar

LUMIX G80 är utrustad med en Live View-sökare med 0.74x förstoring (motsv. 35 mm) som ger dig friheten att beskära bilden och fånga allt du ser i den. Dessutom har sökaren en upplösning på hela 2,36 Mpixlar och en nära hundraprocentig färgåtergivning för visuell kontroll under alla typer av förhållanden.

Alltid klar för den perfekta ögonblicksbilden

UMIX G80 har 4K-FOTO. en funktion som alltid fångar en perfekta bilden, som du i efterhand kan plocka ut som en enskild ruta ur en videosekvens (30 bps) och spara den som en separat högupplöst stillbild. Det är bara att filma, välja och spara. Du kommer aldrig att behöva missa ett flyende fototillfälle igen.

Dina äventyr har aldrig varit vackrare.

Täck vare den höga kvaliteten i 4K-formatet kan LUMIX G80 filma dina reseupplevelser med en upplösning som är upptill 4x högre än Full HD. Fler detaljer med större klarhet betyder att du kan spela upp dina reseupplevelser med högre kvalitet.

Ta bilden direkt, fokusera senare

Upplev den kreativa friheten i att själv kunna välja vad du vill fokusera på. Post Focus ger dig möjligheten att i efterhand kunna justera bilden och markera det område du vill att skärpan ska ligga i. Med den nya Focus Stacking-funktionen kan du dessutom enkelt välja flera fokuspunkter inom en och samma bild. Det är en enkel men fantastisk funktion och den finns inbyggd i LUMIX G80.

Väderskyddat kamerahus och objektiv för nya äventyr.

lumix G80 är skyddad mot både vattenstänk och damm och tillräckligt tålig för att klara mycket utmanande miljöer. De senaste funktionerna i en kompakt design som är lätt att bära med sig - det här är en flexibel kamera som ger dig viljan att upptäcka mer.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Panasonic
EAN 5025232856312
Display Name Panasonic Lumix G DMC-G80M
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.453 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 128 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 74 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 89 mm
Vårt artikelnummer: 207A652422

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här