Laddar...
Bildskärm

Lenovo 23.8'' 100Hz - G24e-20

  • 23,8" Full HD
  • 100 Hz (120 Hz överklockning)
  • AMD FreeSync
Full produktbeskrivning
2 290 :-

Med Lenovo G24e-20 i din arsenal blir det mycket enkelt att dominera i alla spel. Tack vare den enastående skärpan på den här 23,8-tums bildskärmen med NearEdgeless VA på tre sidor blir du extra kvick när du är invecklad i snabba spel. Spelare kan fokusera på spelet och göra upp en fungerande strategi med hjälp av AMD FreeSync Premium-tekniken1, uppdateringsfrekvensen på 100 Hz, som kan överklockas till 120 Hz, och supersnabb MPRT2 på 1 ms, som gör att du praktiskt taget helt slipper screen tearing och försenade reaktioner på dina knapptryck. Med 95 % sRGB-färgspektrum och ett kontrastförhållande på 3 000:1 får du kompromisslös färgprestanda för lättare arbete och underhållning. Tekniken med naturlig låg avgivning av blått ljus skyddar ögonen och ger korrekta färger. Den leder inte till någon färgförvrängning, till skillnad från andra programvarulösningar för låg avgivning av blått ljus, som får bilden att se gulaktig ut. Den exklusiva Lenovo Artery-programvaran3 låter dig optimera upplevelsen med avancerade spelverktyg och inställningar. Allt för att du ska ha det du behöver för att ta hem segern.

Fantastisk för både arbete och underhållning

Lenovo G24e-20 är en prisvärd bildskärm med kompromisslös prestanda och enastående grafik. Den justerbara bildskärmen har teknik för låga nivåer av blått ljus, som förhindrar bildförvrängning och minskar belastningen på ögonen så att du kan fortsätta spela, arbeta och streama bekvämt. Kontrastförhållandet på 3 000:1 visar fler grånivåer än normalt och ger livfulla bilder och enastående videoutdata som spelare vill ha. Tack vare 95 % sRGB-färgspektrum kan den visa fler färger så att du kan se exakt det utvecklaren tänkte sig och få en bättre spelupplevelse.

Rustad för dagligt spelande

G24e är späckad med spelfunktioner som kombinerar kompromisslöst spelande med fantastisk bildåtergivning. Med en uppdateringsfrekvens på 100 Hz som kan överklockas till 120 Hz och 1 ms MPRT2 minimeras latens, bildsläp och spökbilder så att du kan njuta av spel och innehåll med hög kvalitet i snabbt tempo. Tack vare AMD Freesync™ Premium-teknik1 minskar hackigheten och det går betydligt smidigare att spela när uppdateringsfrekvensen justeras dynamiskt för att matcha GPU-utdata, så att du alltid kan fokusera på spelet.

Idealisk komfort och kontroll

Den V-formade basen ser stilig ut samtidigt som den utgör ett utmärkt ergonomiskt stöd så att du får en njutbar upplevelse. Bildskärmen har stöd för både HDMI 2.0- och DisplayPort 1.2-anslutning mellan dator och skärm. Inbyggd Lenovo Artery-programvara3 med verktyg som visar nedräkning av speltid och målpunkt och som du enkelt kan anpassa för att ligga steget före dina medtävlande.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Lenovo
EAN 195891416020
Display Name Lenovo 23.8'' 100Hz - G24e-20
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 3.9 kg
Energiförbrukning vid drift (W) 20
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 540 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 185 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 409 mm
Energiklass SDR F
Energianvändning påläge SDR 20 kWh per 1000h
Upplösning horisontell (px) 1920 px
Upplösning vertikal (px) 1080 px
Bildskärmsdiagonal cm 61 cm
Bildskärmsdiagonal tum 24 tum
Bildskärmsdiagonal tum 24 tum
Energiklass
Vårt artikelnummer: 207A242962

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här