Laddar...
Surfplatta Apple MHQU3KN/A 207A240479
Surfplatta Apple MHQU3KN/A 207A240479
Surfplatta Apple MHQU3KN/A 207A240479
Surfplatta Apple MHQU3KN/A 207A240479
Surfplatta Apple MHQU3KN/A 207A240479
Surfplatta Apple MHQU3KN/A 207A240479
Surfplatta Apple MHQU3KN/A 207A240479
Surfplatta Apple MHQU3KN/A 207A240479
Surfplatta Apple MHQU3KN/A 207A240479
Surfplatta

Apple 11-inch iPad Pro Wi-Fi 256GB - Space Grey (3rd gen)

  • Galet bra prestanda
  • Högre prestanda, snabbare grafik
  • Liquid Retina XDR-skärm - overkligt verklighetstrogen
  • Mini-LED-lampor
  • Lokala dimningszoner
  • Liquid Retina-skärm - bärbar perfektion
  • En speed date
  • Kamera med ultravidvinkel och funktionen Centrerat
  • Proffs
Full produktbeskrivning
10 690 :-

M1-chippet

M1 gör iPad Pro till den snabbaste enheten i sitt slag. Den är byggd för att dra maximal nytta av chippets höga prestanda och egen­utvecklade tekniker, som den enhetliga minnes­arkitekturen och den avancerade bildsignal­processorn. Och tack vare det strömsnåla M1-chippet är iPad Pro fortfarande tunn och lätt och har ett batteri som räcker hela dagen. Med andra ord lika bärbar som kraftfull.

Högre prestanda, snabbare grafik

Den åttakärniga processorn på M1-chippet ger upp till 50 procent högre prestanda. M1 har också en åttakärnig grafik­processor i en klass för sig, som gör grafiken på iPad Pro upp till 40 procent snabbare. Det innebär att du kan bygga invecklade AR-modeller, spela spel med grafik i konsolkvalitet och höga bildhastigheter och mycket annat.

Liquid Retina XDR-skärm - overkligt verklighetstrogen

Nu kommer XDR (Extreme Dynamic Range) till 12,9-tums iPad Pro. Liquid Retina XDR-skärmen ger en verklighets­trogen och detaljrik bild med ett kontrast­förhållande på 1 000 000:1. Perfekt för visning och redigering av bilder och video i HDR - eller för att uppslukas av en film eller tv-serie. Hela skärmen kan komma upp i en ljusstyrka på 1 000 cd/m² och den maximala ljusstyrkan lokalt är 1 600 cd/m². Dessutom har den avancerad bildskärmsteknik som stort färgomfång (P3), True Tone och ProMotion.

Mini-LED-lampor

Genom att placera en matris av LED-lampor över hela skärmens baksida har vi skapat en extremt hög ljusstyrka. För att få plats med dem i den otroligt tunna iPad Pro använde vi specialdesignade mini-LED-lampor som är 120 gånger mindre än i den förra generationen. Med specialtillverkad optisk film och diffusorer blandas ljuset på ett effektivare sätt. På så sätt kan hela konstruktionen få plats i en enhet som bara är 6,4 mm tjock.

Lokala dimningszoner

Fler än 10 000 mini-LED-lampor har grupperats i över 2 500 lokala dimningszoner. Ljus­styrkan i varje zon justeras efter det som visas på skärmen och kontrast­förhållandet kommer upp i hela 1 000 000:1. Även mycket högupplöst HDR-innehåll med fint detaljerade högdagrar - till exempel bilder av galaxer eller explosioner i en actionfilm - återges mer verklighetstroget än någonsin.

En speed date

Vrålsnabb uppkoppling. iPad har alltid varit otroligt smidig att ta med och koppla upp med supersnabb anslutning via wifi eller mobildata. Och med stöd för 5G har du nu tillgång till de snabbaste trådlösa nätverken när du behöver ladda ner filer, streama en film, samarbeta med kollegorna eller ladda upp innehåll i farten. Eftersom iPad Pro har fler 5G-band än andra enheter i sitt slag, kan du använda 5G på fler platser.

Wifi 6

Snabb trådlös uppkoppling är ofta en förutsättning för att få saker gjorda. Med wifi 6 kan du vara säker på att du har tillgång till den snabbaste wifi-tekniken.

Kamera med ultravidvinkel och funktionen Centrerat

iPad Pro har en ny kamera med ultravidvinkel, en sensor på 12 MP och 122 graders synfält - perfekt för FaceTime och den nya funktionen Centrerat. Och perfekt för selfies i porträttläge. Tillsammans med TrueDepth-kameran gör den också att du kan låsa upp din iPad Pro på ett säkert sätt med Face ID.

Centrerat

Den helt nya funktionen Centrerat använder kameran med ultravidvinkel och maskin­inlärning för att förbättra upplevelsen av videosamtal. När du rör dig följer den auto­matiskt med så att du alltid är mitt i bilden. När andra kommer in eller lämnar samtalet zoomar kameran in eller ut så att alla syns. Centrerat fungerar både med FaceTime och med andra appar för videosamtal.

Proffskameror

Kamerorna med vidvinkel och ultravid­vinkel hjälper dig att ta den perfekta bilden eller videon - eller sätta upp en egen kamerarigg för filmproduktion. Och med den kraftfullare bildsignal­processorn på M1-chippet får iPad Pro nu Smart HDR 3.

LiDAR

LiDAR-tekniken på iPad skapar en djupkarta av omgivningen genom att mäta hur lång tid det tar för ljuset att reflekteras tillbaka från föremål. Det är det som gör det möjligt att uppleva förstärkt verklighet (AR). Tillsammans med den kraftfulla bildsignal­processorn gör den också att kameran fokuserar snabbare och mer träffsäkert när du tar bilder och filmar i svagt ljus.

Thunderbolt - blixtsnabb ingång

Låt de kraftfulla idéerna flöda. Thunderbolt är den snabbaste och mest mångsidiga porten någonsin på iPad. Den fungerar med befintliga usb-c-kontakter och gör det möjligt att använda en hel uppsjö av tillbehör med hög prestanda tillsammans med iPad Pro - som snabba externa lagringsenheter, skärmar och dockningsstationer. Att överföra stora filer går snabbt som ögat och du kan till och med ansluta en Pro Display XDR i full 6K-upplösning.

Integritetsskydd

Precis som alla andra Apple-produkter är iPad designad med din integritet och säkerhet i åtanke. Det är inte alltid så enkelt, men det är ett nytänkande som Apple tror på.

Miljön

Apple tar ansvar för sina produkters miljöpåverkan genom hela deras livscykel. Apple har som mål att så småningom anskaffa 100 procent återvunna och förnybara material till alla våra produkter och förpackningar. iPad Pro har en hel rad egenskaper som minskar dess effekter på miljön.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Apple
EAN 194252185872
Display Name Apple 11-inch iPad Pro Wi-Fi 256GB - Space Grey (3rd gen)
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.54 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 178 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 6 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 248 mm
Bildskärmsdiagonal cm 27.9 cm
Bildskärmsdiagonal tum 11 tum
Vårt artikelnummer: 207A240479

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här