Elon STIMA Huddinge

Häradsvägen 194, Segeltorp Hitta hit
Öppet idag: 09:00 - 18:00 Visa öppettider

Öppettider:

 • Måndag 09:00 - 18:00
 • Tisdag 09:00 - 18:00
 • Onsdag 09:00 - 18:00
 • Torsdag 09:00 - 18:00
 • Fredag 09:00 - 18:00
 • Lördag 10:00 - 14:00
 • Söndag Stängt
Canvac Elvita Vitvaror Personvård Luftvärmepumpar
Hembesök Hembesök Låneprodukter Låneprodukter Hemleverans Hemleverans
Se alla butiker
Laddar...
Elon Segeltorp

Välkommen till Elon Stima Huddinge!

Familjeföretaget med stort utbud

Stima är ett familjeföretag i 4:e generationen. Vår butik hittar du i Segeltorp: hjärtat av Huddinge. Här får du hjälp att välja rätt produkter efter dina egna krav & önskemål. Stima är en fack-butik med kunnig och ständigt uppdaterad personal som ser till att så snabbt som möjligt leverera bästa möjliga vara till bästa möjliga pris. Här hittar du det mesta inom hemelektronik, vitvaror, husgeråd, småel, belysning, elmaterial, kök och inom kort även ljud och bild. Hos oss hittar du även alla nya produkter inom hemelektronik belysning och kök.

 

Personlig service - det kan vi lova!

Har du tröttnat på att vimsa runt i de "stora varuhusen"? Kom då in till oss och få personlig service, lägre priser och ett enormt stort sortiment. Vi ger dig personlig service även efter köpet, och uppfyller aktuell miljö- och arbetsmiljölagstiftning. Hos oss kan du få hjälp med leverans, installation och vi tar hand om era gamla produkter för miljövänlig återvinning för nästa generations skull. Enkelt sagt: Letar du efter en unik upplevelse med bästa möjliga service - välkommen in till oss.

 

Allt från BAS- till proffsprodukter

Det är inte kvalitet som kostar, det är bristen på kvalitet. Hos oss hittar du alla kända fabrikat och vi ordnar bra paketpriser – jämför gärna. Stima har allt från enkla billiga basmodeller till robusta familjemaskiner byggda för lång livslängd samt den yttersta vardagslyxen med avancerad elektronik och sober design. Vitt, svart, rostfritt samt trendfärger. Är du intresserad av proffsmaskiner för kök, kontor och tvättstugor har vi det med. När det kommer till betalning har vi har flera olika betalningsalternativ: Bankkort, PG, swish eller avbetalning med Klarna och Santander. Hos oss kan du givetvis även betala med kontanter.

 

Planera och bygg ditt kök

Vi hjälper dig att planera husets kanske viktigaste rum. Från hur köksön ska placeras, till val av köksluckor och stommar. Vi på Elon har egna alternativ. När du ska välja vitvaror och utrustning som köksblandare, kökslampa och köksfläkt kan du knappast hitta någon med mer erfarenhet. Kom in till vår butik så ser du också att vi har stekpannor, köksknivar och många andra köksredskap i snygg design. Vi säljer även proffsprodukter för kontor och tvättstugor i flerfamiljshus och bostadsrättsföreningar. Hos oss hittar du alla nya produkter inom hemelektronik belysning och kök.

 

Våra styrkor:

 • Engagemang och service - vi bryr oss om kunderna!
 • Erfarenhet: Vi har funnits här sedan 1971
 • Stort sortiment; allt från kök till belysning och mycket till

 

Det är enkelt att ta sig till vår butik i Segeltorp.

 

I detta hus från 1933 har vi legat med vår verksamhet sedan 1971 och har blivit kända för vårt personliga engagemang och goda servicenivå. Vi har gratis parkering utanför butiken och busshållplats precis bredvid. Du kan ta pendeltåget till Huddinge och Stuvsta station eller tunnelbanan till Fruängen. Däremellan går det bussar 703, 704, som stannar utanför. Buss 710 går från Skärholmen och busshållplatsen utanför oss heter Orrvägen.

Välkommen in till vår butik på Häradsvägen 194 i Segeltorp!


Visste du att...?

...vi är stolta sponsorer av Huddinge Hockey samt Tullinge FBI innebandy

...tre syskon i tredje generationen driver butiken tillsammans

...vi är kvalitetscertifierade enligt FR2000


Susanne

VD Ekonomiansvarig

susanne@stima.se

Mikael

Butikschef

info@stima.se

Kalyani

Butikschef & Reklamationsansvarig

butiken@stima.se

Stefan

Samuel

Roger

Öppettider:

 • Måndag 09:00 - 18:00
 • Tisdag 09:00 - 18:00
 • Onsdag 09:00 - 18:00
 • Torsdag 09:00 - 18:00
 • Fredag 09:00 - 18:00
 • Lördag 10:00 - 14:00
 • Söndag Stängt

Skicka meddelande till Elon STIMA Huddinge

Fyll i formuläret och klicka på skicka, så återkommer vi inom 24h!

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här