BRA VAL Cashback med Bosch

Har du tänkt att köpa Bosch integrerade vitvaror till köket, eller har du just köpt? Om ditt köp överstiger 20 000 kronor kan du få upp till 5 000 kronor i cashback. Köpet av produkterna måste ha genomförts mellan 3 oktober och 31 december 2023 och hela köpet måste vara synligt på ett och samma kvitto. Kampanjen gäller alltså endast integrerade vitvaror (vitvaror för inbyggnad) från Bosch, inköpt hos Elon i Sverige. Du kan registrera ditt genomförda köp till och med 3 mars 2024. BSH Home Appliances AB samarbetar med Benamic för registrering och utbetalning.

Ptodukterna som ingår i BRAVAL cashback är Bosch integrerade vitvaror. Exempel på inbyggnadsprodukter är inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin, inbyggnadshäll, mikrovågsugn för inbyggnad m.m.

Så här mycket kan du få tillbaka:

Cashback Inköpsvärde
2 000 kronor 20 000-29 999 kronor
3 000 kronor 30 000-39 999 kronor
4 000 kronor 40 000-49 999 kronor
5 000 kronor 50 000-59 999 kronor

 

Erbjudandet gäller endast privatpersoner. BRAVAL-cashback är inte tillgänglig i kombination med andra kampanjer hos Bosch eller Siemens. Kampanjprodukter som retuneras och återbetalas till återförsäljare omfattas inte av kampanjen. Vi uppmanar dig att ta del av kampanjvillkor och instruktioner för att veta mer konkret hur du ska gå till väga för att delta i kampanjen. Du är självklart välkommen att höra av dig till Bosch om du har frågor kring kampanjen. Kom ihåg att du måste registrera ditt köp för att kunna ta del av erbjudandet. Läs fullständiga kampanjvillkoren här →

Så här får du din cashback:

  • Logga in eller registrera dig och dina produkter i MyBosch.
  • Klicka på "Registrera ditt köp och logga in på MyBosch".
  • På nästa sida ansöker du om cshback. Kom ihåg att ha kvittot samt dina bankuppgifter (Swift eller IBAN) tillgänglig.
  • Din cashback är nu registrerad. Om allt är rätt ifyllt får du dina pengar inom 28 dagar.

 

Produkterna som ingår i BRAVAL cashback är Bosch integrerade vitvaror. Exempel på inbyggnadsprodukter är inbyggnadsugn, ångugn, inbyggnadshäll, köksfläkt, mikrovågsugn för inbyggnad, inbyggnadsugn med mikrofunktion, integrerad diskmaskin, integrerade kylprodukter (kylskåp/kylskåp med frysfack/frys/kyl-frys), samt inbyggd espressomaskin.

Kyl & Frys

Diskmaskiner

InbyggnadsUgnar

Spishällar

Mikrovågsugnar

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris