Köksmaskin

Bosch MUM5XW10

  • 1000 W – klarar lätt att knåda tyngre och stora degar
  • Rostfri bunke 3,9 liter
  • Integrerad våg och timer
  • 7 hastigheter + puls
  • 3D PlanetaryMixing för bästa knådning
  • Grönsaksskärare med 4 riv/skär-skivor, degkrok, omrörare och ballongvisp
Full produktbeskrivning
Pris
4 990 :-
Bosch logo

Köksmaskin MUM5XW10 Bosch


Tillbehör för både bakning och matlagning

Den här köksmaskinen från Bosch är den perfekta medhjälparen oavsett om du ska baka eller laga mat. Utöver det som ingår finns en mängd extra tillbehör, såsom glassmaskin, sädeskvarn, pastamaskin, köttkvarn, kaksprits med mera, att komplettera med. Det finns ett tillbehör för de flesta uppgifterna i köket.

Klarar större och tyngre degar
Har du höga krav på bakning? Tack vare den starka motorn blir bakning och matlagning enklare. Den ser till att det går lätt att knåda tyngre och stora degar eller blanda kaksmet.

Utformad för bästa knådning
Kapacitet är inte samma sak som bunkens storlek. För bästa resultat ska bunkens utformning och degkrokens form vara anpassade för varandra. Den rostfria bunken på 3.9 l är både anpassad för mindre mängder och klarar enkelt en större deg – jäst deg på upp till 1,0 kg mjöl / 0,75 l degvätska eller en kaksmet upp till 2,7 kg.
För det perfekta resultatet måste alla ingredienser knådas ihop. Med 3D PlanetaryMixing som bearbetar degen både i sid och höjdled för att efterlikna en knådning för hand. Detta leder till att hela degen blir ordentligt bearbetad för bästa glutenutvinning.

Hastigheten inställbar i sju steg
De olika redskapen kräver olika hastigheter. Tack vare de sju olika hastigheterna kan varje uppgift göras snabbt och effektivt med högsta precision. Behövs en tillfälligt hög hastighet för att mixa ihop ingredienser så finns en pulsfunktion till hands.

Integrerad hushållsvåg
Varför använda fler maskiner än nödvändigt? Tack vare den integrerade hushållsvågen kan ingredienserna från receptet mätas upp direkt i bunken eller annat tillbehör. Det blir effektivt, tidsbesparande och ingen extra bunke att diska.

Timer
Ingen kan ditt favoritrecept bättre än du. Bara du vet hur länge ingredienserna ska knådas, blandas eller mixas. Med den integrerade timern ser du alltid hur länge maskinen bearbetar ingredienserna.

Professionellt konditorset ingår
Låt dig inte begränsas för att du saknar rätt verktyg. Det professionella konditorsetet med ballongvisp med justerbar höjd, omrörare med silikonkant, och degkrok för all typ av bakning. Med de här verktygen kan du vispa maränger, blanda smet till sockerkaka eller knåda en jäsdeg. Alla går dessutom att diska i maskin. I tillbehörsväskan förvaras konditorsetet smidigt tillsammans med skivorna för grönsaksskäraren. Väskan passar perfekt i köksmaskinens bunke så tillbehören alltid finns nära till hands.

Enkel påfyllning tack vare automatiskt parkeringsläge
Låt inte onödigt spill förstöra humöret vid bakning. Det automatiska parkeringsläget för degkrok och visp skapar utrymmer för påfyllning. Verktygen stannar alltid baktill i bunken så det blir mer utrymme för enkel påfyllning framtill.

Automatisk sladdvinda
En sladd får gärna vara nästintill osynlig och tack vare den automatiska sladdvindan är det möjligt. Ett kort ryck i sladden och den dras automatiskt in i maskinen, precis som på en dammsugare. Det gör det så mycket enklare att ställa undan köksmaskinen efter användning.

Står säkert och stadigt på bänken
Tack vare sugfötter av gummi står maskinen stadigt på bänken även vid tyngre knådning. Drivuttagen är täckta för extra säkerhet och en elektronisk spärr hindrar att maskinen startar oönskat.

Energiinformation
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 1000 W
Varumärke Bosch
EAN 4242005185191
Allmänt
Färg Annan
Så många skålar/bunkar/kannor/bägare/behållare medföljer Antal skålar (st) 1 st
Så många inställningar kan du välja på. Oftast ger fler inställningar också fler valmöjligheter och därmed en mer flexibel produkt. Antal hastighetsinställningar (st) 7 st
Steglös hastighetsreglering Nej
Pulsfunktion Ja
Bakkapacitet (liter) 3.9 liter
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 280 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 271 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 282 mm
Så mycket rymmer produkten i liter. Volym (liter) 3.9 liter
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 7.062 kg
Vårt artikelnummer: 116885

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris