Laddar...
Blender

Bosch MMB6141B

  • Stark blender – 1200 W och 30 000 varv/minut
  • 1,5 liters kanna i okrossbar Tritan
  • Knivblad i rostfritt stål av hög kvalitet
  • Två hastigheter samt pulsfunktion
  • 10 års motorgaranti vid registrering
Full produktbeskrivning
1 195 :-
Bosch logo

Mixer fristående MMB6141B Bosch

MMB6141B är en svart blender med Tritankanna från Bosch.

Mixa säkert en smoothie eller en varm soppa i kannan av Tritan
Den okrossbara kannan av hög kvalitet är tillverkad i Tritan som klarar både varma soppor och iskalla drycker. Kannans insida är utformad med flow boosters för optimalt flöde och ett jämnt resultat. Tritan är fri från BPA, BPS och andra bisfenoler.

Kvalitet från material till produktion
Du kan förvänta dig lång varaktighet från 100 timmars hållbarhetstest motsvarande mer än 10.000 kannor av mixad smoothies.

Mixa fina släta smoothies utan klumpar
Nu är det enkelt att mixa en slät smoothie utan klumpar tack vare det perfekta samspelet mellan motor, knivar och kannans utformning. Du får en snabb och enkel mixning även med hårda ingredienser såsom fryst frukt.

Mixa mer än bara smoothies
Det behövs en stark motor för att krossa is och mixa hårda ingredienser. Med motorn på 1.200 watt och rotationshastighet på 30.000 rpm mixar du enkelt en smoothie, blandar en drink, proteindryck eller gör en pesto.

Mixa effektivt med hållbara knivar
Slätt resultat tack vare effektiva knivblad. De rostfria ProEdge-knivarna är tillverkade av stål från Solingen i Tyskland. Knivseggen är förstärkt för lång hållbarhet. Efter användning tas den patenterade knivhållaren EasyKlick enkelt loss för rengöring.

Enkel montering och rengöring
Enklare rengöring tack vare diskmaskinsäkra delar. Enkelt att få kannan på plats och platsbesparande sladdgömma i motorenheten.

* 10 års motorgaranti
Bosch har över 70 års erfarenhet av att utveckla köksverktyg och de är konstruerade för att hålla länge. Kanske använder du din blender dagligen i din vardag, och för att försäkra dig om att du kan fortsätta att göra det många år framöver, så erbjuder Bosch dig en kostnadsfri 10 års motorgaranti. Bli medlem och registrera din blender inom sex månader efter köpet på MyBosch och få din tioåriga motorgaranti.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Bosch
EAN 4242005215164
Färg Svart
Så många inställningar kan du välja på. Oftast ger fler inställningar också fler valmöjligheter och därmed en mer flexibel produkt. Antal hastighetsinställningar (st) 2 st
Pulsfunktion Ja
Så många skålar/bunkar/kannor/bägare/behållare medföljer Antal skålar (st) 1 st
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 2.744 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 230 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 195 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 410 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 1200 W
Så mycket rymmer produkten i liter. Volym (liter) 1.5 liter
Vårt artikelnummer: 115585

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här