Elvisp

Bosch CleverMixx MFQ22100

  • Lätt och tyst att använda
  • 375 W
  • 4 hastighetslägen och puls-/turbo-läge
  • Vispar och degkrokar
  • BPA-fria delar
Full produktbeskrivning
Pris
499 :-
Bosch logo

Elvisp MFQ22100 CleverMixx Bosch


Upplev glädje i matlagningen med Bosch CleverMixx Elvisp
Bosch CleverMixx elvisp är utrustad med en stark motor på 375 watt och modern teknik från Bosch för lång hållbarhet. Trots sin kraft är den lätt och tyst att använda. Den har fyra hastighetsinställningar för olika användningsområden och ett puls-/turbo-läge för extra effekt. Detta gör elvispen till ett utmärkt val för alla dina matlagnings- och bakningsbehov.

Smidig att använda och förvara
Bosch CleverMixx elvisp är designad för att ge maximal bekvämlighet vid användning. Handtaget är ergonomiskt utformat och passar både höger- och vänsterhänta. Rengöringen är enkel eftersom visparna och degkrokarna går att diska i maskin och kan tas loss med ett enkelt knapptryck. Förvaringen är också smidig tack vare möjligheten till sladdupprullning.

Säker och hälsosam matlagning
Elvispen är utformad med säkerhet i åtanke. Alla plastdelar som kommer i kontakt med livsmedel är BPA-fria, detta garanterar en hälsosam matlagning utan skadliga ämnen. Denna funktion ger dig trygghet i att veta att du och din familj äter säkert och hälsosamt.

Mångsidigt med två vispar och två degkrokar
Med CleverMixx kommer två vispar och två degkrokar. Elvispens vispar används främst för att vispa ingredienser som äggvitor, grädde eller smör till höga volymer, såsom till en smörkräm. Visparna kan också användas för att skapa luftbubblor i smeten, vilket ger smeten en lättare och fluffigare konsistens. Elvispens degkrokar används främst för att knåda degar, såsom bröddegar, kakdegar och degar till bakverk. Degkrokarna hjälper till att utveckla glutenstrukturen i degen, samtidigt som de gör det lätt att lyfta och vända degen medan den knådas. Degkrokarna kan också användas för att blanda ingredienser och göra det enklare att få en jämn blandning.

Energiinformation
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 375 W
Varumärke Bosch
EAN 4242002944388
Allmänt
Färg Vit
Turbofunktion Ja
Så många inställningar kan du välja på. Oftast ger fler inställningar också fler valmöjligheter och därmed en mer flexibel produkt. Antal hastighetsinställningar (st) 4 st
Pulsfunktion Ja
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 200 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 73 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 153 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.911 kg
Vårt artikelnummer: 113929

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris