Laddar...
Sladdlös dammsugare

Bosch BCS8225POW

  • Lika stark som en vanlig dammsugare
  • Munstycke med inbyggd LED-belysning
  • Autoläge – kraften justeras automatiskt
  • 10 års motorgaranti
  • 2 utbytbara Power For All Alliance batterier ingår
Full produktbeskrivning
Specialpris 6 995 :- Ordinarie pris 7 495 :-
Bosch logo

Dammsugare BCS8225POW Bosch


Extremt stark - precis som en vanlig dammsugare
Bosch sladdlösa dammsugare Unlimited Serie 8 BCS8225POW är inte bara flexibel och enkel att manövrera, utan också extremt stark. Tack vare det nya och förbättrade batteriet, motorn och munstycket, är denna dammsugare lika kraftfull som en vanlig dammsugare med sladd. Du kan nu dammsuga ditt hem med frihet och flexibilitet utan att offra styrka och prestanda.

Integrerad LED-belysning ger imponerande resultat
För att få ett effektivt och dammfritt hem är det viktigt att se all smuts och damm. Därför har munstycket i BCS8225POW integrerad LED-belysning, som gör det enklare att upptäcka och suga upp damm i svåråtkomliga områden och ger imponerande resultat. Med LED-belysningen kan du vara säker på att du inte missar någon smuts och att ditt hem blir ordentligt rent. Denna funktion gör det också lättare att se och rengöra områden som annars skulle vara svåra att se med blotta ögat.

Flexibla effektlägen: ECO, AUTO och TURBO
Dammsugaren har tre olika effektlägen: ECO, AUTO och TURBO. ECO-läget är för lättare dammsugningar och maximerar driftstiden. AUTO-läget justerar kraften automatiskt beroende på golvmaterialet. TURBO-läget ger högsta effekten för bästa möjliga resultat och är lika stark som en vanlig dammsugare med sladd.

Bosch Parkettmunstycke för känsliga golv
I vissa delar av ditt hem är golven mer känsliga, som till exempel parkettgolv eller klinkers som lätt kan repas. För att skydda dessa ytor har dammsugaren Bosch Parkettmunstycke med LED-belysning som skonsamt men effektivt rengör dina golv. 

Flexibel förlängningsslang – nå svåråtkomliga platser enkelt
Dammsugaren har en flexibel förlängningsslang som gör det möjligt för dig att nå svåråtkomliga platser som vanligtvis är svåra att komma åt, som hörn, lampor, bilen, båten eller liknande. Slangen har en elektronisk koppling som gör det möjligt för dig att fästa andra tillbehör längst fram på slangen, som exempelvis Mini Turbo-munstycket eller andra tillbehör, för att anpassa dammsugningen efter dina behov.

Effektiv dammsugning med Bosch 5,0 Ah batteri
Bosch 5,0 Ah batteri är utformat för att hjälpa dig få ett dammfritt hem. Det innehåller 66 % mer energi från 10 stycken lithium-ion celler, vilket konstant försäkrar bästa möjliga prestanda. Detta ger dig längre dammsugningstid och kraftfullare sugkraft så att du kan rengöra ditt hem mer effektivt. Med detta batteri kan du dammsuga ditt hem utan att oroa dig för att det ska ta slut.

Dammsug hela ditt hus med utbytbara batterier - 2 Power For All Alliance-batterier ingår
Dammsugning av hela huset kan vara tidskrävande och kräva mycket kraft. Men med dammsugarens utbytbara batterier kan du ladda ett batteri samtidigt som du dammsuger med det andra. Tack vare detta kan du dammsuga hela ditt hus utan att behöva oroa dig för att batteriet ska ta slut. 2 utbytbara Power For All Alliance-batterier ingår i paketet, så du kan börja dammsuga direkt utan att behöva köpa extra batterier.

Snabbladdaren laddar batteriet 7x snabbare
Dammsugaren har en snabbladdare som gör att du kan ladda batteriet 7x snabbare än laddningen sker i dockningsstationen. Detta sparar tid och du behöver inte vänta på att batteriet ska laddas. Snabbladdaren ger dig möjlighet att dammsuga omedelbart utan att behöva vänta på att batteriet ska laddas upp.

Effektiv dammsugning med borstfri TurboSpin motor
Dammsugaren har en borstfri TurboSpin-motor som är utvecklad och tillverkad i Tyskland och ger imponerande resultat varje gång. En trefas synkroniserad digital motor som är högeffektiv, 32 % lättare och 57 % snabbare – upp till 86.000 rpm. Detta ger lätt hantering och imponerande resultat varje gång, utan kompromisser. Med den här motorn kan du vara säker på att få en effektiv dammsugning med enkel hantering.

Enkel möbeldammsugning med motordrivet Mini Power-munstycke
Det kan ta lång tid att dammsuga möbler eftersom dessa ytor är svåra att nå och komma åt. Men dammsugaren har ett extra munstycke, Mini Power-munstycket, som är motordrivet och gör det mycket snabbare och enklare att rengöra dessa ytor. Med detta munstycke kan du effektivt och snabbt städa dina möbler och se till att ditt hem är rent och fritt från damm.

Flexibilitet och enkel användning med 180° roterande munstycke och ergonomiskt handtag
Dammsugaren har förbättrade leder mellan rör och munstycke, vilket gör att munstycket kan rotera 180°. Detta ger mer flexibilitet och gör det möjligt att nå svåråtkomliga platser som vanligtvis är svåra att nå. Dammsugaren har också ett ergonomiskt handtag och en knapp som inte behöver tryckas in hela tiden, allt för att göra användningen enkel för dig. Dessa funktioner gör det möjligt för dig att enkelt och effektivt rengöra ditt hem utan att anstränga din hand eller arm.

Dammsug små utrymmen med tangentbords- och lådtillbehöret
Tangentbords- och lådtillbehöret är ett användbart tillbehör för att dammsuga lådor och svåråtkomliga utrymmen utan att oroa dig för att dammsuga upp småsaker som mynt, pärlor eller liknande. Tillbehöret dammsuger genom små flexibla rör som förhindrar alla småsaker från att dammsugas upp. LED-belysningen gör det även lättare att se i svåråtkomliga utrymmen. Detta tillbehör gör det enkelt att dammsuga små utrymmen och få ett rent och snyggt hem utan oro för att förlora småsaker.

Rengör bilen enkelt med smarta tillbehör och sladdlös manövrering
Inne i bilen finns många utrymmen som är svåra att nå, som mellan stolarna, runt växelspaken och liknande. Men med dammsugarens smarta tillbehör kan du enkelt nå dessa svåråtkomliga platser och få en ren bil. Dammsugaren är sladdlös och enkel att manövrera, vilket gör det till en perfekt dammsugare för bilen. Tack vare dammsugarens flexibilitet och smidighet kan du lätt rengöra bilen och få ett rent och fräscht fordon.

Töm dammbehållaren enkelt och dammfritt och rengör filtret utan att tvätta det
Tömma dammbehållaren kan vara en smutsig uppgift, men med dammsugarens nya funktion kan du göra det utan att det blir ett stort moln av damm. Du kan även rengöra filtret utan att behöva tvätta det. För att tömma dammbehållaren, tar du bara bort den, vrider det röda hjulet och tömmer direkt i sopkorgen. Detta gör det enkelt att hålla dammsugaren ren och fräsch utan att behöva oroa dig för dammiga utsläpp.

Effektiv luftrensning med Cartridge Filter System
Med det innovativa Cartridge Filter Systemet säkerställs en effektiv rening av luften. Genom att filtrera luften tre gånger, nås en imponerande filtreringsgrad på 99,99 %. Detta minskar mängden damm i luften och ger en renare inomhusmiljö.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Bosch
EAN 4242005269068
Färg Svart
Laddningsbar Ja
Om dammsugaren är påslös krävs ingen dammsugarpåse. Dammet hamnar istället i en behållare som du tömmer i soporna. Härigenom slipper du komma ihåg vilken dammsugarpåse som egentligen passar till din dammsugare. Det är också ett miljömedvetet val då det blir färre dammsugarpåsar som tillverkas och sedan slängs. Påslös Ja
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 3.3 kg
Anger hur stor dammbehållaren är i liter. Volym dammbehållare (liter) 0.4 liter
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 20 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 25 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 120 mm
Talar om hur länge produkten kan användas per laddning. Drifttid (minuter) 45 min
Anger hur länge produkten behöver laddas för att sedan kunna användas på batteridrift. Laddningstid (h) 0.75 tim
Filtertyp PureAir
Vårt artikelnummer: 117563

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här