Laddar...
Sladdlös dammsugare

Bosch BCS8214BL

  • Prestanda AllFloor HighPower – elektroniskt munstycke med LED-belysning
  • TurboSpin Motor med 10 års motorgaranti
  • Hög prestanda, låg vikt och lång drifttid
Full produktbeskrivning
Specialpris 4 495 :- Ordinarie pris 4 995 :-
Bosch logo

Dammsugare BCS8214BL Bosch

Extremt stark – precis som en vanlig golvdammsugare
Nästa generations sladdlösa dammsugare Unlimited Serie | 8 från Bosch är nu lika stark som en vanlig dammsugare med sladd. Detta tack vare det nya och förbättrade batteriet, motorn och munstycket.

LED-belysning i munstycket
Det är lätt att missa det man inte ser. Därför har Bosch nu utvecklat ett munstycke med LED -belysning så att du enkelt kan se all smuts, även under sängen eller soffan. Njut av ett perfekt resultat med 99,9 % upptagning av allt damm.

Lätt och flexibel
Dammsugaren i sig är lätt och flexibel, sen har du även flera flexibla tillbehör som gör att du enkelt kan städa från golv till tak eller till och med i bilen eller båten.

Automatisk justering av kraften beroende på golv
Nu behöver du inte längre tänka på att justera kraften i dammsugaren om du går från att dammsuga parkett till matta eller vice versa. Bosch nya Autoläge skiljer på golvtyper och justerar luftflödet beroende på golvtyp. Det hjälper dig också att anpassa kraften och driftstiden så att dammsugningen blir optimerad.

Nästa generations batteri med hög prestanda och lång drifttid
Hög prestanda, låg vikt och lång drifttid, vem vill inte ha det i sitt batteri i sin dammsugare? Nästa generations Power Plus batteri från Bosch kommer med 33 % mer energi* tillsammans med kompakt design, ökad effektivitet och längre livslängd.

Kraftfull och lätt motor
Det finns inga kompromisser i prestandan med Bosch borstfria Turbo Spin motor. Den är utvecklad och tillverkad av Bosch i Tyskland. Den 3-fasade synkroniserade digitala motorn är högeffektiv, 32 % lättare och 50 % snabbare – med upp till 82.000 rpm – för lätt hantering och imponerande prestanda.

Praktiskt kontroll med 3 olika effektlägen
Dammsugaren behöver ibland olika kraft. För de lite lättare dammsugningarna där du vill maximera driftstiden kan du sätta på "ECO". Om du använder "AUTO" så justeras kraften i dammsugaren beroende på golvmaterialet. Om du stöter på ett ställe som är riktigt smutsigt kan du använda "TURBO", högsta effekten för bästa möjliga resultat och lika stark som en vanlig dammsugare med sladd.

Utbytbart batteri förlänger livslängden
Om du känner för att dammsuga hela ditt hus kan det vara bra att ha flera batterier så du kan förlänga driftstiden. Om du vill ha mer flexibilitet rörande driftstiden kan extra batterier göra stor skillnad för dig. Det låter dig dammsuga länge, om du kombinerar två stycken 4,0Ah batterier samt en snabbladdare.
Med hjälp av LED-displayen håller du enkelt koll på din batteristatus så du inte får slut på batteri mitt i en städning utan laddar batteriet i god tid.

POWER FOR ALL ALLIANCE – ett batteri för hela hemmet
Bosch utbytbara batterier är en del av Power For All Alliance som gör att de passar med många produkter med 18v batteri från Bosch men även andra varumärken som Gardena, Gloria, Emmaljunga och Rapid.

Smidig och lättanvänd
Med förbättrade leder mellan rör och munstycke kan du rotera munstycket 180° vilket ger mer flexibilitet. Du kan nå ställen som är svåra att nå vanligtvis. Bosch har också ett ergonomiskt handtag och knappen behöver du inte trycka in hela tiden, allt för att göra användningen enkel för dig.

Dammsuger i lådor och tangentbord utan att ta upp de små sakerna
Tangentbords- och lådtillbehöret är ett väldigt användbart tillbehör som du kan använda i lådor och dylikt utan att oroa dig för att dammsuga upp små saker som gem, mynt eller liknande. Tillbehöret dammsuger genom små flexibla rör vilket förhindrar alla småsaker från att dammsugas upp. Tack vare att den även har LED-belysning är det perfekt för ställen där det är svårt att se.

Anpassad för att kunna rengöra bilen
Inne i bilen finns många utrymmen som är svåra att nå. Med Bosch smarta tillbehör kan du enkelt nå ner mellan stolarna, runt växelspaken och liknande. Du kommer åt där det vanligtvis är svårt att nå. Då dammsugaren är sladdlös och enkel att manövrera är det helt enkelt en perfekt dammsugare för bilen.

Smidig rengöring av borsten
Det är bra att med jämna mellanrum rengöra borsten i munstycket. Men det är ett snabbt jobb. Bosch har en klickfunktion i sin borste så att du enkelt klickar bort den, kan rengöra den och sen enkelt få borsten på plats igen. Du behöver inte verktyg eller tillbehör för att kunna göra rent borsten.

Enkelt underhåll
Nu kan du tömma dammbehållaren utan att det blir ett stort moln av damm. Du kan även rengöra filtret utan att tvätta det. Du tar bara bort dammbehållaren, vrider det röda hjulet och tömmer direkt i sopkorgen.
Att rengöra filtret kan vara jobbigt och svårt. Tack vare Rotation Clean rengör du det enkelt och hygieniskt. Ta enkelt bort dammbehållaren och vrid på det röda hjulet. All smuts försvinner från filtret och du har ett rent filter igen.

Mycket effektiv filtrering
Generellt kan man säga att det alltid finns lite damm i luften. Tack vare Bosch Cartridge Filter System är luften som kommer ut från dammsugaren filtrerad tre gånger vilket leder till att den har 99,99 % filtrering.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Bosch
EAN 4242005269020
Färg Svart
Laddningsbar Ja
Om dammsugaren är påslös krävs ingen dammsugarpåse. Dammet hamnar istället i en behållare som du tömmer i soporna. Härigenom slipper du komma ihåg vilken dammsugarpåse som egentligen passar till din dammsugare. Det är också ett miljömedvetet val då det blir färre dammsugarpåsar som tillverkas och sedan slängs. Påslös Ja
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 5.22 kg
Anger hur stor dammbehållaren är i liter. Volym dammbehållare (liter) 0.4 liter
Typ av batteri Bosch power plus 18V
Batteridrift (minuter) 65
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 211 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 252 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 1277 mm
Talar om hur länge produkten kan användas per laddning. Drifttid (minuter) 65 min
Anger hur länge produkten behöver laddas för att sedan kunna användas på batteridrift. Laddningstid (h) 4 tim
Filtertyp PureAir
Vårt artikelnummer: 116884

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här