Laddar...
Sladdlös dammsugare

Bosch BCS612W

  • Enkel och flexibel användning
  • Städa golv, tak, möbler eller till och med bilen
  • Batteri som passar alla Bosch verktyg i gröna serien
  • Levereras med dubbla batterier
Full produktbeskrivning
4 995 :-
Bosch logo

Dammsugare Serie 6 Unlimited BCS612W Bosch

Enkel hantering, flexibel användning tack vare den kompakta designen
Dammsugning är lätt med BCS612W. Unlimited Serie 6 har en kompakt design och låg vikt som gör den enkel att hantera. Handenheten väger endast 1,4 kg och tillsammans med munsycke och rör är den totala vikten 2,3 kg. Det gör det lättare att dammsuga på ställen som normalt är svårt att komma åt.

Rengör golv, tak, möbler eller till och med i bilen
Väldigt lätt och flexibel dammsugare. Du kan enkelt dammsuga bilen eller båten. Eller passa på att dammsuga gardinerna eller soffan med de smidiga tillbehören.

Borstfri motor, motordrivet munstycke ger effektiv städning
Du förtjänar det bästa, därför är BCS612W utrustad med senaste bortfria motorteknologi som gör den digitala motorn kraftfull tillförlitlig och fri från utsläpp. Kombinerat med det speciella Bosch AllFloor munstycket ger det riktigt bra prestanda för dig.

Ett batteri som passar alla Bosch verktyg
De flesta produkter har olika batterier. Bosch vill göra det lättare för dig. Därför har BCS612W samma batteri som Bosch 18v Power For ALL (gröna serien). Det betyder att du enkelt kan byta batteri mellan din skruvdragare, grästrimmer och nu även dammsugare.

Levereras med dubbla batterier
Vill du städa hela ditt hus utan att batteriet tar slut? Tack vare det extra medföljande batteriet kan du smidigt byta batteri när du får slut på ström och fortsätta städningen. Varje batteri har en effekt på 2.5 Ah med en driftstid på upp till 30 minuter om du städar på normal-läget.

Hög kvalitet - producerad i Tyskland
Vill du ha bästa möjliga kvalitet? Unlimited Serie 6 är utvecklad och producerad i Tyskland där Bosch har mer än 80 års erfarenhet av att producera dammsugare. Bosch dammsugare har vunnit utmärkelser runtom i hela Europa i konsumenttester och har klarat hundratals timmars testning i deras labb.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Bosch
EAN 4242005183197
Färg Vit
Laddningsbar Ja
Om dammsugaren är påslös krävs ingen dammsugarpåse. Dammet hamnar istället i en behållare som du tömmer i soporna. Härigenom slipper du komma ihåg vilken dammsugarpåse som egentligen passar till din dammsugare. Det är också ett miljömedvetet val då det blir färre dammsugarpåsar som tillverkas och sedan slängs. Påslös Ja
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 2.3 kg
Anger hur stor dammbehållaren är i liter. Volym dammbehållare (liter) 0.3 liter
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 266 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 204 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 1221 mm
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Ljudnivå (dBa) 85 dBa
Talar om hur länge produkten kan användas per laddning. Drifttid (minuter) 30 min
Anger hur länge produkten behöver laddas för att sedan kunna användas på batteridrift. Laddningstid (h) 4 tim
Filtertyp Evighetsfilter
Vårt artikelnummer: 118664

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här