Laddar...
Sladdlös dammsugare

Bosch BCHF216S

  • Flexibel 2-i-1-funktion: handdammsugare och stickdammsugare i ett
  • Extra lång driftstid
  • Fläckfritt städresultat på alla golvtyper
  • Stark prestanda
Full produktbeskrivning
Specialpris 1 490 :- Ordinarie pris 1 790 :-
Bosch logo

Sladdlös dammsugare Readyy'y 16Vmax BCHF216S Bosch

Bosch BCHF216S är en sladdlös skaftdammsugare som gör det enkelt att hålla ditt hem rent. Utan sladd behöver du inte oroa dig för att dra med sladden runt möbler eller trassla in den. Dammsug utan begränsningar runtom och under möbler tack vare den flexibla designen.
Den motordrivna PowerBrush-borsten och Cyclonic Airflow system ger stark prestanda för att få bort damm och smuts på ett effektivt sätt. Dammsugaren är lätt att manövrera och kan användas för snabba städningar eller mer grundliga rengöringsjobb. Den är också enkel att rengöra och underhålla.

Få mer flexibilitet med en 2-i-1 sladdlös skaftdammsugare och handdammsugare
Bosch BCHF216S är en sladdlös skaftdammsugare med en unik 2-i-1-funktionalitet som ger dig mer flexibilitet i din städning. Den har både en handdammsugare och en skaftdammsugare i ett, så du kan enkelt ta bort handdammsugaren när du behöver dammsuga mindre ytor som t ex bord eller hyllor. När du är klar med detta kan du enkelt sätta tillbaka handdammsugaren och fortsätta med hela dammsugaren för de större ytorna. Detta gör det lätt att nå svåråtkomliga platser och göra en mer effektiv städning.

Bosch Lithium-Ion teknologi
Bosch BCHF216S är också utrustad med tåliga och kraftfulla laddningsbara batterier som ger en extra lång driftstid (upp till 40 minuter) och kort uppladdningstid (4-5 timmar). Dammsugaren har indikation för batteriladdning.

Ett fläckfritt städresultat på alla golvtyper
AllFloor HighPower-munstycket är ett speciellt utformat munstycke för alla typer av golv. Det har en kraftfull sugförmåga och är lämpligt för användning på alla golv, inklusive trägolv, klinker, linoleum och mattor. Det gör det möjligt att suga upp damm och smuts på alla typer av golv utan att behöva byta ut munstycket.

Fristående funktion för enkel förvaring och flexibel laddning
Dammsugaren är utformad för att vara kompakt och självständig. Du kan enkelt ställa den åt sidan när du behöver flytta på möbler eller annat under dammsugningen. När du är färdig kan du förvara den var som helst utan att behöva använda en dockningsstation eller liknande.

Tvättbart filter
Dammsugaren har ett tvättbart filter som gör att du enkelt kan rengöra det och återanvända det, vilket är mer ekonomiskt och hållbart än att behöva köpa nya filter. Det gör också dammsugningen mer hygienisk eftersom det inte finns någon risk för att damm och smuts ska bygga upp i filtret.

Bekväm hantering vid uttagande och tömning av dammbehållaren
Uttagandet och tömningen av dammbehållaren (0,4 l) gör det också enkelt att hantera och rengöra dammsugaren efter användning, så att du kan hålla din dammsugare i bra skick och få bästa möjliga prestanda.  

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Bosch
EAN 4242005183166
Färg Blå
Laddningsbar Ja
Om dammsugaren är påslös krävs ingen dammsugarpåse. Dammet hamnar istället i en behållare som du tömmer i soporna. Härigenom slipper du komma ihåg vilken dammsugarpåse som egentligen passar till din dammsugare. Det är också ett miljömedvetet val då det blir färre dammsugarpåsar som tillverkas och sedan slängs. Påslös Ja
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 2.513 kg
Anger hur stor dammbehållaren är i liter. Volym dammbehållare (liter) 0.4 liter
Typ av batteri Lithium-ion
Batteridrift (minuter) 40
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 265 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 165 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 1160 mm
Talar om hur länge produkten kan användas per laddning. Drifttid (minuter) 40 min
Anger hur länge produkten behöver laddas för att sedan kunna användas på batteridrift. Laddningstid (h) 5 tim
Filtertyp Tvättbart/sköljbart
Vårt artikelnummer: 115024

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här