Laddar...
Sladdlös dammsugare

Bosch BCH3P2301

  • 2-in-1: Handdammsugare + Skaftdammsugare
  • Integrerade tillbehör för ökad flexibilitet
  • Konstant hög prestanda med RobustAir system
Full produktbeskrivning
2 495 :-
Bosch logo

Sladdlös dammsugare BCH3P2301 Bosch


2in1 – sladdlös hand- och skaftdammsugare
Bosch BCH3P2301 är en kombinerad hand- och skaftdammsugare som erbjuder enkelhet och bekvämlighet tack vare dess sladdlösa design. Med hög prestanda och noggrannhet är detta ett utmärkt val för snabba och smidiga städningar.

Konstant hög prestanda med Bosch RobustAir System
Bosch BCH3P2301 erbjuder en konstant hög prestanda med hjälp av det innovativa RobustAir Systemet. Denna sladdlösa dammsugare har två effektlägen och är utrustad med långvariga Lithium-Ion batterier som ger oföränderlig hög prestanda och kort laddningstid. Med upp till 50 minuters drifttid och en laddningstid på bara 4-5 timmar, är detta en perfekt dammsugare för effektiv och enkel städning.

Effektiv filtrering och enkel hantering
Bosch BCH3P2301 erbjuder enkel hantering och effektiv filtrering med dess tvättbara filter och bekväma dammbehållare. Dammbehållaren rymmer 0,4 liter och är enkel att tömma, vilket gör det enkelt att hålla dammsugaren i toppskick.

Enkel rengöring med Easy Clean Systemet
Dammsugaren har ett Easy Clean System som gör det enkelt att rengöra munstycket. Tack vare den borttagbara borsten är det enkelt att ta bort fastsittande smuts och hålla munstycket i toppskick. Detta gör det enklare att hålla dammsugaren i bra skick och förbättrar prestandan.

Rengör alla ytor med det mångsidiga tillbehöret
Bosch BCH3P2301 är utrustad med mångsidiga tillbehör som gör det möjligt att rengöra alla typer av smuts på alla nivåer. Från golv till tak, och även i trånga utrymmen som bil och båt. Den lätta och smidiga designen gör det enkelt att ta med sig dammsugaren på resande fot, och gör det möjligt att hålla alla ytor rena och fräscha.

Dammsug utan begränsningar med flexibel design och parkeringsläge
Bosch sladdlösa dammsugare har en flexibel design som gör det möjligt att dammsuga runtom och under möbler utan begränsningar. Dammsugaren har också ett praktiskt parkeringsläge där den kan stå fritt, vilket gör det enkelt att förvara och ladda dammsugaren mellan användningar. Detta gör det möjligt att dammsuga alla ytor, även svåråtkomliga, och hålla dem rena utan svårigheter.

Tillbehör för alla ytor
Dammsugaren är utrustad med tillbehören 2-i-1 möbelborste och munstycke. Dessutom kommer den med ett utdragbart tillbehör för möbler som gör att du kan nå de svåråtkomliga platser som annars skulle vara svåra att rengöra. Dessa tillbehör gör det möjligt att hålla alla ytor rena, även de svårtillgängliga.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Bosch
EAN 4242005278428
Färg Vit
Laddningsbar Ja
Om dammsugaren är påslös krävs ingen dammsugarpåse. Dammet hamnar istället i en behållare som du tömmer i soporna. Härigenom slipper du komma ihåg vilken dammsugarpåse som egentligen passar till din dammsugare. Det är också ett miljömedvetet val då det blir färre dammsugarpåsar som tillverkas och sedan slängs. Påslös Ja
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 3.584 kg
Anger hur stor dammbehållaren är i liter. Volym dammbehållare (liter) 0.4 liter
Typ av batteri Lithium-ion
Batteridrift (minuter) 50
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 265 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 180 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 1150 mm
Talar om hur länge produkten kan användas per laddning. Drifttid (minuter) 50 min
Anger hur länge produkten behöver laddas för att sedan kunna användas på batteridrift. Laddningstid (h) 5 tim
Filtertyp Tvättbart/sköljbart
Vårt artikelnummer: 116889

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här