Laddar...
Vägglampa utomhus Konstsmide Modena Svart 108433
Vägglampa utomhus

Vägglampa Modena

  • 24 cm hög
  • E27-sockel
  • Trivsamt ljus med synlig ljuskälla
Full produktbeskrivning
599 :-
Konstsmide logo

Vägglampan Modena från Konstsmide ger ett välkomnande ljus vid entrén. Den har synlig ljuskälla och ett nedåtriktad ljus.

Modena passar på både nyare och äldre hus.

Du behöver en ljuskälla med E27-sockel, max 60 W. Ljuskällan får inte vara högre än 15 cm. Välj med fördel en ljuskälla med synliga "trådar" för fin effekt.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Konstsmide
EAN 7318307310757
Display Name Vägglampa Modena
Färg Svart
Material Stål
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Ja
Spänning (V) 230 V
Belysningseffektivitetsklass A++ - E
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.1 kg
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E27
Ljuskälla ingår Ja
Skyddsklass IP44
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 220 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 260 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 240 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 60 W
Vårt artikelnummer: 108433

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här