Laddar...
Trädgårdsbelysning

LightsOn Luna Start Pack Svart 5082

  • 2 st Luna allroundarmaturer
  • Grenkabel 5 m
  • Transformator 60 W
  • System LightsOn Plug & Play
Full produktbeskrivning
1 245 :-
LightsOn logo

Startpaket med Luna trädgårdsspotlights

Trädgårdsspoten Luna är det perfekta valet när du vill skapa en fin stämning i din trädgård. Luna lämpar sig mycket bra till att lysa upp fasader, träd och buskar på upp till 3-4 meters höjd.

Spotlighten är mycket lätt att installera och du kan lätt bygga ut ditt system med fler lampor eller andra tillbehör i systemet LightsOn Plug&Play.

Startpaketet innehåller två enheter av den svarta allroundarmaturen Luna á 5 W, en 5 meter lång grenkabel samt en kraftfull transformator på 60 W.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke LightsOn
EAN 7340110600909
Anger hur lång garanti produkten har. Garantitid (år) 3 år
Färg Svart
Material aluminium
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel GU5.3
Typ av ljuskälla LED
Skyddsklass 65
Ljuskälla ingår Ja
Spänning (V) 12 V
Energiklass för medföljande ljuskälla G
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 3.3 kg
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Nej
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 60 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 60 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 150 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 5 W
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 0.7 m
Ljusflödet anges i lumen (lm) och berättar hur starkt lampan lyser.Ju högre ljusflöde en lampa har, desto mer lyser den. Ljusflöde (lm) 350 lm
En ljuskällas spridningsvinkel anges i grader. En ljuskälla med 10° ger dig en smal ljuskägla, och 60° ger dig en bredare ljuskägla. Detta kan vara bra att känna till när du ska bedöma hur många lampor du kan behöva för att belysa ett större område. Spridningsvinkel (°) 35 °
Energiklass
Vårt artikelnummer: 112630

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här