Trädgårdsbelysning

LightsOn Luna Start Pack Svart 5082

  • System LightsOn Plug & Play
  • Två trädgårdsspotar, 5 m grenkabel och 60 W transformator
  • Utbyggbart
Full produktbeskrivning
Pris
1 290 :-
LightsOn logo

Markspot Luna Start Pack Svart 5082 LightsOn

Med LightsOn Luna Start Pack får du en bra grund för att skapa en vacker och inbjudande trädgård med ljus. Det är enkelt att börja, och du kan bygga ut ditt system precis som du vill.

Skapa stämning i trädgården
LightsOn Luna Start Pack är perfekt för dig som vill börja med trädgårdsbelysning. Med två Luna-spottar kan du enkelt lysa upp delar av din trädgård. Spottarna är svarta, gjorda i aluminium och kommer med LED-lampor som lyser starkt men är energisnåla. Luna markspot lämpar sig mycket bra till att lysa upp fasader, träd och buskar på upp till 3-4 meters höjd.

Enkelt att sätta upp
Det är lätt att installera spottarna och du behöver inga specialverktyg. Med grenkabeln och transformatorn som medföljer kan du snabbt få igång belysningen. Paketet är också en bra start om du senare vill lägga till fler lampor eller andra tillbehör från LightsOn's Plug&Play-sortiment.

Startpaketet innehåller:

  • 2 svarta Luna-spottar
  • 5 meter grenkabel
  • 60W transformator
Energiinformation
Spänning (V) 12 V
Energiklass för medföljande ljuskälla G
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 5 W
Varumärke LightsOn
EAN 7340110600909
Anger hur lång garanti produkten har. Garantitid (år) 3 år
Allmänt
Färg Svart
Material aluminium
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel GU5.3
Typ av ljuskälla LED
Skyddsklass 65
Ljuskälla ingår Ja
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Nej
Ljusflödet anges i lumen (lm) och berättar hur starkt lampan lyser.Ju högre ljusflöde en lampa har, desto mer lyser den. Ljusflöde (lm) 350 lm
En ljuskällas spridningsvinkel anges i grader. En ljuskälla med 10° ger dig en smal ljuskägla, och 60° ger dig en bredare ljuskägla. Detta kan vara bra att känna till när du ska bedöma hur många lampor du kan behöva för att belysa ett större område. Spridningsvinkel (°) 35 °
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 60 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 60 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 150 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 0.7 m
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 3.3 kg
Vårt artikelnummer: 112630

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris