Solcellsbelysning

Star Trading 477-37 Roma 2-p

  • 2-pack
  • Solpanel laddar batteriet under dagen
  • Ljusrelä tänder pollarna automatiskt
  • Lätt att installera utan behov av kablar eller ström
  • Elegant och modern design till din trädgård eller balkong
  • Höjd: 28,5 cm
Full produktbeskrivning
99 :-

20% rabatt på solcellsbelysning med Återwin-win

Lämna in din gamla solcellsbelysning i din närmaste Elon-butik och få 20% rabatt på ny solcellsbelysning.

För att se till att produkten du vill ha finns i din butik kan du reservera den och sedan besöka butiken för att ta del av erbjudandet.

Erbjudandet gäller t.o.m. den 9 juli 2023.

Star Trading logo

Solcellspollare Roma 2-pack Star Trading

Uppgradera din trädgård med dessa stilfulla solcellspollare som inte bara är miljövänliga, utan även ger en modern touch till din utomhusmiljö. Roma solcellsbelysning från Star Trading säljs i förpackning om 2 stycken.

Moderna och eleganta solcellspollare
Dessa silverfärgade solcellspollare är utformade för att ge en touch av modern elegans till din trädgård eller dina blomkrukor. Med en höjd på 26,5 cm och en "krossad" glaskula i toppen, kan dessa lampor ge en imponerande och stilren belysning.

Laddning med solenergi
Med hjälp av solpaneler laddas lamporna upp automatiskt under dagen för att ge dig en energieffektiv och miljövänlig belysning under natten.*

Automatiskt på och av
Lamporna tänds automatiskt vid mörker tack vare en inbyggd ljussensor. Detta gör att du kan njuta av belysningen utan att behöva tänka på att slå på eller stänga av lamporna.

Lång livslängd
Med en livslängd på upp till 50 000 timmar, kan du njuta av dessa solcellspollare i flera år framöver. Detta gör att de inte bara är en miljövänlig, utan även en långsiktig investering.

Kallt vitt sken
Med en kallvit färgtemperatur ger dessa solcellspollare en ren och klar belysning som passar perfekt för trädgårdar och blomkrukor.


*Det är värt att notera att i Norden räcker inte alltid vinterdagsljuset till för att ladda solcellslampor ordentligt, så vi måste vänta till våren och sommarhalvåret för att kunna njuta till fullo. 

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Star Trading
EAN 7391482477378
Färg Silver
Material Glas
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel Ej utbytbar
Typ av ljuskälla LED
Skyddsklass IP44
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.591 kg
Spänning (V) 1.2 V
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 80 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 80 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 285 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 0.07 W
Vårt artikelnummer: 110859

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris