Smart belysning

Smart belysning

Smart belysning är lätt att installera och du kan styra den på distans med mobil eller surfplatta. Smarta lampor kan du t ex synka m... Läs mer

Hitta din produkt
I lager
  1. I webblager 44 varor
Visa alla Visa färre
Pris
Visa alla Visa färre
Färgkategori
  1. Vit 3 varor
Visa alla Visa färre
Sortera utifrån
Visar 1 - 1 av 65
Sida
  1. Smart belysning Philips HUE BRYGGA Vit 111002
    Smart belysning

    Hue Brygga

    Brygga Philips Hue
    Ej webb I butikslager I butikslager Ej i din butik Vissa butiker
    Önskelista I önskelistan Du måste logga in eller registrera ett konto för att kunna använda önskelistan
Visar 1 - 1 av 65
Sida

Smart belysning är lätt att installera och du kan styra den på distans med mobil eller surfplatta. Smarta lampor kan du t ex synka med ljud och bild. Du kan också få det att se ut som att du är hemma när du inte är det. Eller kanske dimra och/eller ändra färg på ljuset utan att behöva installera någon extra dimmer.

Smart belysning är ett bra alternativ att börja med, för den som vill testa hur ett smart hem och hemautomation kan fungera.
Smart belysning är lätt att installera och du kan styra den på distans med hjälp av din mobil eller surfplatta. Många system gör det till och med möjligt att styra lampuppsättningar med rösten.

Hos oss hittar du smarta lampor från flera kända varumärken, bland annat Philips Hue.

Smarta lampor kan du till exempel synka med ljud och bild eller andra delar av ditt smarta hem. Du kan även dimra och/eller ändra färg på ljuset för att få den stämning du vill – utan att behöva installera någon extra dimmer.

Smarta ljuskällor kan styras på olika sätt, exempelvis via appar. En bra sak med app-styrd belysning är att du kan få det att se ut som att du är hemma när du inte är det – du kan till exempel tända och släcka lampor i ditt hem på distans. Ett smart sätt att lura tjuven när du är bortrest!

I vårt sortiment av smart belysning har vi allt från armaturer för både inom- och utomhusbruk till ljuskällor. Vill du komma igång på ett smidigt sätt kan du köpa ett startpaket med ett antal ljuskällor och tillbehör som av/på-knapp eller ljussensor.

Styr via Bluetooth eller Wifi

Smart belysning kan antingen styras via Bluetooth eller via en app kopplad till ditt Wifi-nätverk. Viss smart belysning behöver en speciell brygga som du kopplar till din router. Att ansluta belysningen till bryggan ger möjlighet till att utnyttja fler av de funktioner som gör belysningen smart.

Kopplar du din smarta belysning till till exempel Apple eller Google Home kan du automatisera belysningen i ditt hem. Kanske vill du tända lamporna när solen går ner? Eller börja dimra upp lamporna i sovrummet lagom tills det är dags att stiga upp på morgonen?

Smart belysning i olika färger och former

Bland våra ljuskällor hittar du både lampor som ger möjlighet till kallt eller varmt vitt ljus och ljuskällor med flera färger. Perfekt när du vill kunna skapa en viss stämning eller känsla i ett rum eller runt ett helt hus. Har du en lampa där ljuskällan är synlig kan det vara trevligt med en app-styrd filamentlampa. De ger ett stämningsfullt ljus och är dessutom dekorativa att se på. Vi har ljuskällor för olika typer av socklar, bland annat E27, E14 och GU10.

Förutom smarta led-lampor har vi även smarta led-lister och andra smarta ljuskällor.

Från morgonrutiner till mys med smart belysning i badrummet
Från morgonrutiner till mys med smart belysning i badrummet

Smart belysning är här för att stanna. Vi tipsar om vad du bör tänka på och hur du kan använda din smarta belysning på ett smart sätt i badrummet.

Läs mer
Smart belysning med Philips Hue lampor
Smart belysning med Philips Hue lampor

Vill du kunna styra lamporna hemma med Google Home? Smart belysning kan underlätta din vardag på många sätt. Vi berättar hur du kommer igång – och tipsar om smarta sätt att använda Philips Hue. 

Läs mer

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris