Smart belysning

Philips TILLBEHÖR HUE DIMMER SWITCH

  • På/Av, dimmer och Hue-knapp
  • Enkel trådlös installation
  • Kan användas som fjärrkontroll
  • Bred basplatta som täcker standardströmbrytare
  • Lätt att ändra ljusscen
Full produktbeskrivning
249 :-
Philips logo

Hue Dimmer Switch 2021

Enkel smart belysning
Dimra eller lys upp rummet, växla ljusscener eller få den bästa belysningen beroende på vilken tid på dagen det är. Hue Dimmer Switch kan fästas på väggar eller magnetiska ytor, men kan även användas som fjärrkontroll oavsett var i hemmet du befinner dig.

Oändliga möjligheter 
Få direkt kontroll över din smarta Philips Hue-belysning med Hue Dimmer Switch. Med bara ett knapptryck kan du dimra hela hemmet eller lysa upp ett rum, tända och släcka lampor eller ställa in ljusscener.

Batteridriven och trådlös
Den batteridrivna, trådlösa designen i Hue Dimmer Switch gör att du kan montera den var som helst, använd bara den medföljande tejpen. Ta bort brytaren från väggplattan och använd den som en fjärrkontroll. Du kan även sätta fast den på en magnetisk yta.

Växla mellan fyra förinställda ljusinställningar
Read, Relax, Energize och Concentrate – genom att trycka på Hue-knappen. Parkoppla den med en Hue Bridge för att anpassa brytaren och lägga till dina bästa ljusscener eller ställa in det perfekta ljuset baserat på vilken tid på dygnet det är.

Koppla ihop med Hue Bridge
Parkoppla med en Hue Bridge för att styra alla lampor, rum och zoner i ditt hem – oavsett var brytaren finns – och anpassa brytaren så som du vill ha den.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Philips
EAN 8719514274617
Rörelsesensor Nej
Skrivskyddade parametrar i PIM
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.072 kg
Allmänt
Färg Vit
Skyddsklass IP 20
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Ja
Fjärrkontroll Nej
Övrigt
Produkttyp Batteri
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 80 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 15 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 125 mm
Vårt artikelnummer: 116489

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris