Smart belysning

Philips Startkit HUE 3-set+SW

  • Brygga, tre vita ljuskällor E27 och trådlös dimmer/fjärrkontroll
  • Rätt stämning med vitt ljus i olika temperaturer
  • App-styrning
  • Röststyrning med Amazon Alexa, Apple Homekit och Google Home
Full produktbeskrivning
1 490 :-
Philips logo

Startkit Hue White Ambiance från Philips

HUE-brygga, dimmer och 3 ljuskällor
Njut av avkopplande och uppiggande ljuseffekter eller skapa egna rutiner direkt med startpaketet Hue White Ambiance från Philips. Det innehåller en Hue Bridge, 3 smarta ljuskällor som ger hela spektret av vitt ljus, samt en Dimmer Switch.

Styr med rösten
Philips Hue är kompatibel med Amazon Alexa, Apple HomeKit och Google Home, med hjälp av Google Assistant, för att göra det möjligt för dig att styra belysningen med hjälp av rösten. Släck eller tänd lamporna, reglera ljuset till önskad ljusstyrka för perfekt belysning, aktivera förinställda scener med mera utan att behöva lyfta ett finger.

Kom i stämning
Med smart belysning använder du 50 000 nyanser av varmt till kallt vitt ljus för att komma i stämning för arbete, lek eller avkoppling – oavsett tid på dagen. Få en bra start på dagen med kallt, energigivande vitt ljus eller gör dig färdig för natten med gyllene toner. Färgtemperaturen går att reglera mellan 2200-6500 kelvin.

Fjärrstyr belysningen när du inte är hemma
Philips Hue-appen ger dig total kontroll över belysningen var du än befinner dig. Fjärrstyr belysningen med appen så ditt hem alltid är upplyst enligt ditt önskemål.

Smart belysning för dagliga uppgifter
Gör det enkelt för dig med fyra förinställda ljuslägen som har skapats för dina dagliga behov. De två kalla ljusinställningarna; Energize och Concentrate, hjälper dig att komma igång på morgonen och behålla ditt fokus medan de varmare Read and Relax hjälper dig att njuta av en bra bok och känna dig lugn och ro.

Hue-bryggan
Hue-bryggan är väsentlig för ett personligt Philips Hue belysningssystem. Den är hjärnan bakom verksamheten som kommunicerar med både smarta ljuskällor och Hue-appen och får systemet att fungera ihop. Den möjliggör också smart styrning i hemmet, med funktioner som schemaläggning och timer.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Philips
EAN 8718699673345
Skrivskyddade parametrar i PIM
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.554 kg
Energiinformation
Spänning (V) 230 V
Energiförbrukning per 1000 timmar 60
Energieffektivitetsklass på en skala från A (låg förbrukning) till G (hög förbrukning) Energiklass (A-G) F
Allmänt
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E27
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Ja
Globtyp A60
Globfärg Klar
Ljusflödet anges i lumen (lm) och berättar hur starkt lampan lyser.Ju högre ljusflöde en lampa har, desto mer lyser den. Ljusflöde (lm) 550 lm
Anger ljuskällans livslängd. En LED-lampas livslängd är vanligtvis 15 000-25 000 timmar. Brinntid (h) 15000 tim
Färgtemperaturen anges i Kelvin (K). Ju lägre Kelvin-grader, desto varmare sken. Dekorationsljus ca 1800-2700 K. Stämningsljus ca 2200-2700 K. Allmänljus ca 2700-3000 K. Arbetsljus ca 3000-4000 K. Kallvitt ljus/dagsljus ca 6000 K. Färgtemperatur (K) 2100 K
Färgåtergivningen anges i Ra och mäts i ett värde från 0 till 100. Ju högre tal, desto bättre färgåtergivning. Färgåtergivning (Ra) 80 Ra
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 60 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 60 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 115 mm
Energiklass
Vårt artikelnummer: 113871

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris