Laddar...
Smart belysning Philips HUE Bloom vit Vit 115164
Smart belysning

Philips HUE Bloom vit

  • Snabbstyrning med Bluetooth
  • Styr med app eller röst
  • Lägg till en Hue Bridge för att få tillgång till mer
  • Integrerad LED-belysning
Full produktbeskrivning
839 :-
Philips logo

Smart bordslampa, Philips Hue Bloom

Skapa enkelt stämning i valfritt rum i hemmet med okonventionell smart belysning i form av kompakta Philips Hue Bloom. Du behöver bara sätta i kontakten i ett vägguttag och sedan använda Bloom för att sprida färggrant ljus som en fristående lampa – eller använda den som accentlampa som ett komplement till det befintliga Hue-systemet. Använd med Bridge för att få tillgång till samtliga funktioner.

Plug-and-play-punktlampa
Philips Hue Bloom är en liten, smart och användbar lampa som sprider ljus i miljontals färger. Hue Bloom har en smidig plug-and-play-design, så att den kan placeras var som helst. Ställ den på ett bord för att lysa upp väggarna i vackert ljus, sätt den på nattduksbordet för mysig nattbelysning eller placera den bredvid tv:n för att ge underhållningen ett behagligt omgivningsljus.

Styr upp till 10 lampor med Bluetooth-appen
Med Hue Bluetooth-appen kan du styra dina Hue smartlampor i ett enskilt rum i ditt hem. Lägg till upp till 10 smartlampor och styr dem med en enkel knapptryckning på din mobila enhet.

Styr lamporna med din röst
Philips Hue fungerar med Amazon Alexa och Google Assistant när den paras med en kompatibel Google Nest- eller Amazon Echo-enhet. Enkla röstkommandon låter dig styra flera ljuskällor i ett rum eller bara en enda lampa.

Skaffa de perfekta ljusinställningar för dina dagliga behov
Fyra förinställda ljuslägen - Energize, Concentrate, Read, och Relax - skapade för dina dagliga behov gör din dag enklare och vackrare. De två kalla ljusinställningarna, Energize och Concentrate, hjälper dig att komma igång på morgonen eller behålla ditt fokus, medan de varmare Read och Relax hjälper dig att njuta av en bra bok eller lugna ner en stressad hjärna.

Skapa rätt stämning med varmvitt till kallvitt ljus
Dessa ljuskällor och ljusarmaturer ger olika nyanser av varmvitt till kallvitt ljus. Med fullständig dimbarhet från ljust till dämpat nattljus kan du ställa in dina lampor på den perfekta nyansen och ljusstyrkan för dina dagliga behov.

Skapa en personlig upplevelse med färggrann smart belysning
Förvandla ditt hem med över 16 miljoner färger, och skapa rätt atmosfär för alla situationer på ett ögonblick. Med en knapptryckning kan du skapa feststämning för ett party, förvandla ditt vardagsrum till biograf, lyfta fram din heminredning med färgaccenter, och mycket mer.

Lås upp hela utbudet av smarta lampfunktioner med Hue-brygga
Lägg till en Hue Bridge (säljs separat) till din smarta belysning så att du kan uppleva hela utbudet av Philips Hue-funktioner. Med en Hue Bridge kan du lägga till upp till 50 smarta ljuskällor för styrning i hela hemmet. Skapa rutiner för att automatisera hela din smarta hembelysningssetup. Styr din belysning när du är borta eller lägg till tillbehör som rörelsesensorer och smarta strömbrytare.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Philips
EAN 8718699770983
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.452 kg
Färg Vit
Skyddsklass IP20 skyddsklass 3
Spänning (V) 230 V
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Ja
Strömkälla 220v
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 129 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 126 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 101 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 7.1 W
Ljusflödet anges i lumen (lm) och berättar hur starkt lampan lyser.Ju högre ljusflöde en lampa har, desto mer lyser den. Ljusflöde (lm) 500 lm
Anger ljuskällans livslängd. En LED-lampas livslängd är vanligtvis 15 000-25 000 timmar. Brinntid (h) 25000 tim
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Kompatibel med Amazon Alexa Ja
Apple Homekit är namnet på den plattform Apple använder för att styra smarta enheter och tillbehör i våra hem. En produkt som är kompatibel med Homekit kan styras via Siri och Home-appen. Kompatibel med Apple Homekit Ja
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala röstassistenten Google Assistant. Med hjälp av Google Assistant kan du styra produkten med din röst. Kompatibel med Google Assistant (Google Home) Ja
Vårt artikelnummer: 115164

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här