Adventsljusstake

Star Trading 218-84 Elias 5 vit/silver

  • Tidlös design med lackerat trä och uppåtrundade armar
  • Silvermålad bas på ljusen
  • Imponerande storlek med en höjd av 67 cm
Full produktbeskrivning
Pris
519 :-
Star Trading logo

Elljusstake 5-arm Elias vit/silver Star Trading

Star Tradings traditionella femarmade adventsljusstake Elias i vit lack och silverfärgad bas på ljusen. För dig som söker det lilla extra till jul.

Traditionell charm, modern design
Elias är designad med en tidlös elegans som passar både i det moderna och det traditionella hemmet. Dess vita, lackerade trä och uppåtrundade armar ger en stilren känsla till jul.

Silvermålad bas på ljusen
Med sina fina silvermålade detaljer blir ljusstaken Elias en lyxig detalj i din inredning. En subtil men distinkt touch som tillför en känsla av elegans.

En ljusstake för alla rum
Med en höjd av 67 cm och mått som passar i de flesta fönster är Elias en ljusstake som står stolt i varje rum. Tack vare sina mått och den välbalanserade designen kan ljusstaken placeras på många olika platser i hemmet, från fönsterkarmen till matbordet. Den kommer inte bara att tända upp ditt hem, den kommer också att bli en inredningsdetalj som drar ögonen till sig.

Energi för stämningen
Med en spänning på 230V och en effekt på 3W kommer ljusstaken Elias inte bara att lysa upp ditt rum, utan också göra det med energieffektivitet i åtanke. Lamporna är utbytbara och har E10-sockel.

 
Energiinformation
Spänning (V) 55 V
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 3 W
Varumärke Star Trading
EAN 7391482030610
Allmänt
Färg Vit
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E10
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 350 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 80 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 670 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 180 m
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.044 kg
Vårt artikelnummer: 112773

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris