Adventsljusstake

Star Trading 155-25 Rut Brun 7Ljus

  • Unikt rutmönster
  • Stämningsfull belysning med 7 ljus
  • Tillverkad av hållbart trä
  • 53 cm x 43 cm x 7 cm
Full produktbeskrivning
Pris
499 :-
Star Trading logo

Elljusstake 155-25 Rut Brun 7 Ljus Star Trading

Rut är en hemtrevlig adventsljusstake i trä från Star Trading. Den bruna ljusstaken kombinerar tidlös design med modernt uttryck. Med sitt vackra rutmönster och stämningsfulla ljus skapar den en härlig stämning.

Skapa rätt känsla
Denna elljusstake kommer med 7 ljus som ger en varm och inbjudande känsla. Perfekt för att lysa upp mörka vinterkvällar och skapa en stämningsfull miljö i alla rum.

Kvalitetsmaterial för långvarig användning
Tillverkad av hållbart trä och med lampsocklar av E10-typ, garanterar denna ljusstake både kvalitet och hållbarhet. En investering som du kommer att njuta av år efter år.

Lättplacerad
Denna ljusstake har dimensioner som gör den idealisk för olika utrymmen i ditt hem. Med en höjd på 53 cm, en bredd på 43 cm och ett djup på 7 cm, passar den perfekt på fönsterbrädan, sidobordet eller varför inte som en del av din juldekoration.

Energiinformation
Spänning (V) 34 V
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 3 W
Varumärke Star Trading
EAN 7391482014238
Allmänt
Färg Brun
Material Trä
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E10
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 430 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 70 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 530 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.779 kg
Vårt artikelnummer: 114700

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris