Laddar...
Vägglampa

Globen Lighting Tropez

  • 35 cm hög
  • I papier-maché & svartlackat trä
  • E27-sockel
Full produktbeskrivning
1 295 :-
Globen Lighting logo

Vägglampa Tropez Globen Lighting

Vägglampan Tropez från Globen Lighting för tankarna till Medelhavet och franska rivieran. Dels tack vare sitt spännande material, men också för sin vackert böljande form. Lampan är handgjord och tillverkad av papier-maché, franska för tuggat papper, dvs papper och lim. Papperet är FSC-certifierat, vilket innebär att det tillverkas genom ett miljöanpassat, samhällsnyttigt och ansvarsfullt bruk av skog. Pappersskärmen vilar på en svartlackerad träfot med nyckelhålsfäste för hängning mot väggen.

Tropez har en 200 cm lång tvistad svart textilkabel med brytare. Till Tropez behöver du en ljuskälla med E27-sockel.

OBS! Denna lampa är handgjord i papper, vilket innebär att den kan variera i form från produktbilder, varje lampa är unik.

Globen Lighting är känt för att skapa belysning med hög kvalitet och stilren design. Deras Tropez vägglampa är inget undantag och kommer att ge en fin detalj i hemmet. Så om du letar efter en vägglampa som både är praktisk och ger en touch av elegans, så är Globen Lighting Tropez vägglampa ett bra val.

Vi rekommenderar varsamhet vid uppackning!

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Globen Lighting
EAN 7319431310200
Färg Vit
Material Papper/Trä
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Ja
Spänning (V) 230 V
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.414 kg
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E27
Ljuskälla ingår Nej
Skyddsklass IP20
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 430 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 90 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 350 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 60 W
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 2 m
Energiklass
Vårt artikelnummer: 115649

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här