Taklampa

Belid Primus Black I

  • 20 cm hög
  • Ø 43 cm
  • E27-sockel
Full produktbeskrivning
2 099 :-
Belid logo

Taklampa Primus Black I Belid

Tidlös design
Taklampan Primus är en av Belids mest populära kökspendlar. Designen går tillbaka till mitten av 1980-talet, men genom tiden och de olika trender som passerat har färgerna varierat. Primus Black är både elegant och klassisk, och utstrålar ett vackert hantverk och en tidlös design. Passar både i köket som över soffbordet.

Lampan i metall är 20 cm hög och 43 cm i diameter.

Ljuskälla
Till denna lampa behöver du en ljuskälla med sockel E27 och max 75 W.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Belid
EAN 7391534092634
Färg Svart
Material Metall
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E27
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Ja
Skyddsklass IP20
Spänning (V) 230 V
Belysningseffektivitetsklass A++ - E
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.2 kg
Ljuskälla ingår Nej
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 500 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 200 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 200 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 75 W
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 2.8 m
Vårt artikelnummer: 115908

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris