Laddar...
LED-ljus Colormix MUSIC BULB Vit 108334
LED-ljus Colormix MUSIC BULB Vit 108334
LED-ljus Colormix MUSIC BULB Vit 108334
Music bulb

Colormix MUSIC BULB

  • Kombinera ljus och musik
  • Fjärrkontroll
  • Vitt eller färgglatt ljus
  • Bluetooth 4.0
  • E27-sockel
Full produktbeskrivning
749 :-

Music Bulb vit Colormix

Music Bulb vit från Colormix är en unik och kreativ belysning för ditt hem. Denna smarta lampa kan förvandla vilket rum som helst till en personlig och underhållande upplevelse.
LED-lampan kombinerar ljus och musik. Lampan har en inbyggd högtalare som kan spela musik från din smartphone eller surfplatta via Bluetooth. Den har ett varmvitt eller färgglatt RGB-ljus och stödjer ett brett utbud av Bluetooth-enheter för att spela upp ljud trådlöst.

Du styr den enkelt med fjärrkontroll och väljer antingen fast sken eller att den ska blinka efter den musik du lyssnar på. Skapa din egna lilla ljusshow!

Ljusstyrka: 5 W (250 lumen) i 2700 K varmvit eller RGB.

Den kan lysa upp till 5 W med eller utan samtidigt ljud. Eftersom LED-lampan har E27-sockel passar den i en mängd olika armaturer.

Om du letar efter en unik och kreativ belysning för ditt hem, så kan Music Bulb alltså vara ett bra val eftersom den har en inbyggd högtalare och kan spela musik, samtidigt som den kan ställas in med olika färger och ljusstyrka för att skapa en personlig upplevelse.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Colormix
EAN 5705639930265
Färg Vit
Spänning (V) 230 V
Typ av ljuskälla LED
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E27
Belysningseffektivitetsklass A++-A
Energiklass för medföljande ljuskälla A+
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 250 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 5 W
Anger produktens diameter i mm. Diameter (mm) 85 mm
Ljusflödet anges i lumen (lm) och berättar hur starkt lampan lyser.Ju högre ljusflöde en lampa har, desto mer lyser den. Ljusflöde (lm) 250 lm
En ljuskällas spridningsvinkel anges i grader. En ljuskälla med 10° ger dig en smal ljuskägla, och 60° ger dig en bredare ljuskägla. Detta kan vara bra att känna till när du ska bedöma hur många lampor du kan behöva för att belysa ett större område. Spridningsvinkel (°) 180 °
Vårt artikelnummer: 108334

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här