Laddar...
Golvlampa

Golvlampa Pilot

  • Ledad arm
  • Dimbar
  • Stämningsljus eller läslampa
Full produktbeskrivning
949 :-
Aneta logo

Pilot från Aneta är en snygg och modern golvlampa som passar utmärkt som läslampa vid soffan eller fåtöljen. I serien Pilot finns även matchande taklampor.

Lätt att komma åt brytaren som även innehåller dimmer, perfekt när du vill ha stämningsljus. Ledad arm gör att du får ljuset där du vill ha det.

Kan användas med LED-ljuskälla.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Aneta
EAN 7041661259973
Display Name Golvlampa Pilot
Färg Stål
Material Metall
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel GU10
Ljuskälla ingår Nej
Spänning (V) 230 V
Belysningseffektivitetsklass A++-E
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 3.2 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 220 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 460 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 1350 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 50 W
Energiklass
Vårt artikelnummer: 108056

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här