Golvlampa

Armaturhantverk Koster Vit G 850/05.

  • Ställbar lamphållare
  • Dimbar
  • 140 cm hög
  • GU10-sockel
Full produktbeskrivning
Pris
1 195 :-

Golvlampa Koster Armaturhantverk  

Letar du efter en golvlampa som kombinerar stil med flexibilitet? Koster golvlampa från Armaturhantverk är den perfekta lösningen. Med dess justerbara lamphållare får du precis det ljus du behöver, oavsett om det är till läshörnan eller för att skapa stämning i rummet.

Flexibel belysning
Koster har en justerbar lamphållare som enkelt kan omvandlas från en punkt för fokuserat ljus till en del av rummets allmänbelysning. Vrid och rikta ljuset precis dit du behöver det.

Elegant design
Denna 140 cm höga golvlampa har en elegant och minimalistisk design som passar in i alla hem. Dess vita utförande bidrar med en modern touch, samtidigt som den finns i andra färger för att matcha din inredning.

LED-kompatibel
Koster är designad för LED-lampor med GU10-sockel på upp till 35 W. Detta innebär att du kan njuta av energieffektiv belysning med lång livslängd.

Dimbar
Skapa den perfekta atmosfären i ditt rum med Kosters dimbara funktion. Justera ljusstyrkan för att passa ditt humör eller tillfället.

Serien Koster
Om du gillar att koordinera belysningen i ditt hem finns Koster också som bordslampa. Skapa en enhetlig stil genom att kombinera båda.

Anpassningsbar och stilsäker
Med en höjd på 140 cm och möjlighet att välja bland flera färger passar Koster i många olika rum och stilar. Den rekommenderade LED-lampan med GU10-sockel köps separat och tack vare den dimbara funktionen kan du alltid ha rätt ljus för varje tillfälle.

Energiinformation
Spänning (V) 230 V
Belysningseffektivitetsklass A++ - E
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 35 W
Varumärke Armaturhantverk
EAN 7330525850051
Allmänt
Färg Vit
Material Metall
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel GU10
Ljuskälla ingår Nej
Typ av ljuskälla LED
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Ja
Dimensioner
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 1400 mm
Anger produktens diameter i mm. Diameter (mm) 230 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 3.6 kg
Vårt artikelnummer: 110067

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris