Laddar...
Vägglampa PR Home Kappa Svart/mäss Klar 14cm Svart 117674
Vägglampa PR Home Kappa Svart/mäss Klar 14cm Svart 117674
Vägglampa badrum

PR Home Kappa Svart/mäss Klar 14cm

  • Handgjord glasskärm
  • Fuktskyddad IP23 – passar bra i badrumsmiljö
  • Fast installation
Full produktbeskrivning
749 :-
PR Home logo

Vägglampa Kappa Svart/mäss Klar 14cm PR Home

PR Home Kappa är en vägglampa i klassisk design med klarglas och metallchassi i mattsvart/mässing ytfinish. Den är fuktskyddad i IP23 klassning och passar bra i badrumsmiljöer. Eftersom glasskärmen är handgjord kan det förekomma enstaka luftbubblor i glaset samt en viss ojämnhet i glastjocklek över glasytan.

Observera att denna armatur är för fast installation och att det inte medföljer några separata kontaktdon och anslutningskabel.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke PR Home
EAN 7330976100606
Färg Svart
Material Glass/metal
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Ja
Spänning (V) 230 V
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.75 kg
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E27
Ljuskälla ingår Nej
Skyddsklass IP23
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 140 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 250 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 300 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 15 W
Vårt artikelnummer: 117674

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här