LED-list

Airam LED Strip 24V 7,2W/m RGB 5m

  • 5 meter
  • Självhäftande
  • Färgat ljus/RGB
  • Kan kortas av
Full produktbeskrivning
599 :-
Airam logo

LED Strip 24V 7,2W/m RGB 5m Airam

LED strip med färg
Dekorera ditt hem med olika färger med hjälp av RGB LED-list. Ändra ljusfärgen och förändra hemmets stämning lätt med den medföljande fjärrkontrollen. Framhäv detaljer på ett elegant sätt, skapa indirekt belysning och ändra ljusfärgen enligt tema och stämning! LED-listen lyser i en färg åt gången och skapar alltså inte en regnbågseffekt.

Självhäftande
LED-listen kan fästas direkt på en ren yta med den medföljande 3M-tejpen. Installera i en aluminiumprofil för en mer elegant look. LED-listen är smal och har låg profil som gör att den är lätt att installera i små och smala utrymmen, som under eller på hyllor och skåp, runt dörrkanter eller som ett bakgrundsljus för TV:n!

Kan kortas av
LED-listen kan förkortas med 125 mm mellanrum, se separat instruktion.

Med on/off-knapp
Transformator med stickpropp, on/off-knapp i kabeln.

Variant
Finns även i längden 2 m.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Airam
EAN 6435200282804
En ljuskällas spridningsvinkel anges i grader. En ljuskälla med 10° ger dig en smal ljuskägla, och 60° ger dig en bredare ljuskägla. Detta kan vara bra att känna till när du ska bedöma hur många lampor du kan behöva för att belysa ett större område. Spridningsvinkel (°) 100 °
Allmänt
Färg Vit
Typ av ljuskälla LED
Skyddsklass IP20
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel Ej utbytbar
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Nej
Ljusflödet anges i lumen (lm) och berättar hur starkt lampan lyser.Ju högre ljusflöde en lampa har, desto mer lyser den. Ljusflöde (lm) 3450 lm
Energiinformation
Spänning (V) 24 V
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 36 W
Energiförbrukning per 1000 timmar 36
Skrivskyddade parametrar i PIM
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.258 kg
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 10 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 5000 mm
Vårt artikelnummer: 118656

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris