Växtlampa

Airam Fiora LED 9,5W E27

  • Ger dina växter rätt typ av ljus för att växa och frodas på bästa sätt
  • Perfekt för både hemmaodlare och professionella trädgårdsmästare
  • LED-växtlampa ingår
  • Högglansig reflektor
  • Enkel att installera och hänga upp
Full produktbeskrivning
Pris
399 :-
Airam logo

Fiora E27 9,5W LED växtarmatur Airam

Airam Fiora är en taklampa som är specialdesignad för växtbelysning. Den har en integrerad LED-lampa som inte bara ger ett ljus behagligt för ögat utan också stöder dina växters behov för bättre och snabbare tillväxt.

Modern och elegant design för hem och växthus
Lampan har en modern, cylindrisk form i vit plast med en högglansig reflektor inuti. Detta skapar en elegant look som passar in i de flesta hemmiljöer eller växthus.

Effektiv växtbelysning med optimalt ljus
Medföljande LED-växtlampa Airam 4711773 E27 9,5W 3500K 800 lm är perfekt anpassad för växtbelysning och har en färgtemperatur på 3500 K, vilket ger ett varmvitt ljus. Detta är idealt för att främja fotosyntesen hos växter. Den inkluderade LED-lampan är energisnål, vilket innebär att den inte bara är bra för dina växter utan också för din elräkning och miljön. 

Smidig storlek och enkel installation
Fiora är 17,5 cm hög med en diameter på 14 cm, vilket gör den tillräckligt kompakt för att passa i olika utrymmen. En 3 meter lång sladd med Euro-stickkontakt och takkopp ingår, vilket ger enkel installation och placering. Armaturen har strömbrytare på ovansidan.

Inredningsvänlig och funktionell
Denna lampa är perfekt för de som vill kombinera inredning med funktion, genom att ge dina inomhusväxter eller växthusplantor det ljus de behöver för att frodas, samtidigt som det tillför en modern touch till utrymmet. Med enkel installation och låg underhållskostnad är Airam Fiora en utmärkt investering för alla odlingsentusiaster.

Energiinformation
Spänning (V) 230 V
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 9.5 W
Energiförbrukning per 1000 timmar 10
Varumärke Airam
EAN 6435200228246
Allmänt
Färg Vit
Material Plast
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E27
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Nej
Skyddsklass SK II
Ljuskälla ingår Ja
Typ av ljuskälla LED
Ljusflödet anges i lumen (lm) och berättar hur starkt lampan lyser.Ju högre ljusflöde en lampa har, desto mer lyser den. Ljusflöde (lm) 800 lm
Färgtemperaturen anges i Kelvin (K). Ju lägre Kelvin-grader, desto varmare sken. Dekorationsljus ca 1800-2700 K. Stämningsljus ca 2200-2700 K. Allmänljus ca 2700-3000 K. Arbetsljus ca 3000-4000 K. Kallvitt ljus/dagsljus ca 6000 K. Färgtemperatur (K) 3500 K
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 140 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 140 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 175 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 3 m
Anger produktens diameter i mm. Diameter (mm) 140 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.645 kg
Vårt artikelnummer: 110777

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris