Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

KitchenAid KHIMS 47700

KitchenAidKITCHENAID INBYGGNADSHÄLL
KHIMS 47700


..
  • 4 induktionszoner

  • FlexiZone

  • Booster

  • Specialfunktion för att t ex skjuda, smälta, varmhållning, koka m m

  Till butikInbyggnadshäll KHIMS 47700 KitchenAid

Induktionshäll med smarta funktioner och ökad flexibilitet
KitchenAid återskapar spismatlagning med en kombination av avancerad prestanda, intuitiv sensorteknik och väsentlig design.
Den 77 cm stora induktionshällen ger dig all den kraft och det utrymme du behöver för att skapa enastående maträtter. Hällen har 4 induktionszoner varav 2 utgör en FlexiZone som kan kombineras för en större yta för pannor och grytor.
Med dess dynamiska yta får du utrymmet och friheten att uttrycka din kulinariska kreativitet när du lagar mat över hela spishällen. Kastruller och pannor kan flyttas fritt över ytan och med en jämnt fördelad temperatur erbjuder spishällen ett enormt effektivt sätt att laga mat.

Utmärkande egenskaper
Hällen erbjuder flera utmärkande egenskaper. Fransk Plaque delar upp spisen i tre eller fyra zoner och aktiverar dem samtidigt med en förinställd effektnivå.
Den dynamisk sensorfunktionen påskyndar tillagningen och när innehållet i en kastrull når kokpunkten justerar hällen automatiskt effekten för att upprätthålla rätt temperaturen och undvika spill.

Sous-Chef-funktion för professionell matlagning
Med denna banbrytande inbyggnadshäll kan du också njuta av ovärderligt stöd från en sous chef, precis som i professionella kök.
Sous-Chef-funktionen skickar feedback via ett användargränssnitt och ger dig steg-för-steg-vägledning genom flera funktioner som koka, småkoka, hålla värmen, smälta mm.
Sensorerna känner av temperaturen i kastrullen och justerar den till det valda programmet. Hällen forsätter att ständigt justera effektnivån för hjälpa dig att laga till de mest känsliga och krävande rätterna.
Olika effektnivåer kan väljas automatiskt och användas samtidigt, vilket gör det enkelt att laga flera maträtter samtidigt. Hällen har en tydlig och intuitiv display med symboler och text och gourmetbiblioteks-funktionen guidar dig medan du skapar läckra rätter.


Teknisk data för KitchenAid KHIMS 47700

Typ av häll Induktion Faktablad
Bredd 775 mm Manual
Djup 515 mm
Höjd 56 mm
Vikt 13,4 kg
Säkring 31,3 A
Anslutningseffekt 7200 W
Anslutningskabelns längd 120 cm
EAN kod 8003437232404
Inbyggnad Ja
Placering av reglagen Front
Typ av styrning Touch
Barnlås Ja
Automatisk avstängning Ja
Antal induktionszoner 4
Restvärmeindikator Ja
Typ av reglage Elektronisk
Kontrollampa på/av Ja
Timerfunktion Ja
Färg Svart

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa