Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

KitchenAidKITCHENAID INBYGGNADSHÄLL
KHIAS 10900


..
  • 10 induktionszoner

  • Booster

  • Specialfunktion för att t ex skjuda, smälta, varmhållning, koka, grill m m

  • Premium touchdisplay med både ikoner och text

  Till butikRejäl induktionshäll
Denna induktionshäll kombinerar avancerad prestanda, intuitiv sensorteknik och snygg design. Du får den kraft och det utrymme du behöver för att skapa enastående maträtter tack vare 10 oberoende induktionszoner. Den stora matlagningsytan på 90 cm erbjuder flera utmärkande egenskaper.

French Plaque
French Plaque delar upp spisen i tre eller fyra zoner och aktiverar dem samtidigt med en förinställd effektnivå. Du kan flytta kastruller och pannor från ett område till ett annat utan att du behöver ändra inställningarna. Du kan därmed fortsätta att tillaga maten vid olika temperaturer för en ökad flexibilitet.

Dynamisk sensorfunktion
Den dynamiska sensorfunktionen påskyndar tillagningen när innehållet i en kastrull når kokpunkten och justerar automatiskt strömmen för att upprätthålla temperaturen och undvika spill.

Dynamisk yta
Den dynamiska ytan ger dig utrymmet och friheten att uttrycka din kulinariska kreativitet när du lagar mat över hela spishällen. Kastruller och pannor kan flyttas fritt över ytan och med en jämnt fördelad temperatur erbjuder spishällen ett enormt effektivt sätt att laga mat.

Sous-Chef-funktion
Med denna banbrytande häll kan du också njuta av ovärderligt stöd från en sous chef, precis som i professionella kök. Sous-Chef-funktionen ger feedback via ett användargränssnitt och steg-för-steg-vägledning genom flera funktioner (Koka, Småkoka, Håll värmen, Smälta, Grilla).

Smarta sensorer
Sensorerna känner av temperaturen i kastrullen, justerar den till det valda programmet och forsätter att ständigt justera effektnivån för att laga till de mest känsliga och krävande rätterna. Olika effektnivåer kan väljas automatiskt och användas samtidigt, vilket gör det enkelt att laga flera maträtter samtidigt.

Smidig guidning
Den tydliga och intuitiva displayen med symboler och text samt Gourmetbiblioteks-funktionen guidar dig medan du skapar läckra rätter.


Teknisk data för KitchenAid KHIAS 10900

Bredd 865 mm Faktablad
Inbyggnadsmått bredd 840 mm Manual 1
Djup 515 mm Manual 2
Inbyggnadsmått djup 480 mm
Höjd 57 mm
Inbyggnadsmått höjd 30 mm
Vikt 22,6 kg
Säkring 46,5 A
Anslutningseffekt 11000 W
Anslutningskabelns längd 170 cm
EAN kod 8003437232299
Inbyggnad Ja
Placering av reglagen Front
Typ av styrning Slide
Barnlås Ja
Antal induktionszoner 10
Restvärmeindikator Ja
Typ av reglage Elektronisk
Kontrollampa på/av Ja
Timerfunktion Ja

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa