Så hittar du den perfekta 40-årspresenten – 10 träffsäkra tips

Hos oss hittar du 40-årspresenter för både honom och henne. Satsa på en lyxig present som födelsedagsbarnet kanske annars inte skulle unna sig, eller ge bort något som gör vardagslivet lite smidigare, smarrigare eller snyggare.

40-årspresenter med guldkant

Att unna sig och njuta lite extra är viktiga inslag i livet. Ibland kan det dock behövas lite hjälp på traven. Här hittar du 40-årspresenter som uppmuntrar till viktig egentid och återhämtning, eller som helt enkelt bara lyxar till det lite.

40 års present tips40 års present tips

avSlappning i ett paket: massagepistol från Eleeels

Ge bort återhämtning i form av massagepistolen X1T-B från Eleeels. Den terapeutiska massagepistolen hjälper till att förbättra blodcirkulationen, lindra muskelstelhet och ömhet, förhindra muskelskador och minska mjölksyranivån. Detta leder i sin tur till en förbättrad styrka, återhämtning och avslappning för musklerna. 

 

Upptäck mer inom personvård!

grillperfektion med OutdoorChef

Varför inte slå ihop dig med ett par vänner och ge bort en lyxig grill? Klotgrillen Ascona Black är vägen till grillperfektion. OutdoorChef har utvecklat ett unikt vändbart trattsystem, så kallad Easy Flip, för direkt och indirekt grillning. Värmefördelningen blir jämn, samtidigt som fettet släcks utan intensiva antändningar och skadliga fettbränder. Vem vet, kanske du får du smaka på resultatet?

Mer inom grill hittar du här!

tips present till 40-åringtips present till 40-åring
40 års present40 års present

Retro möter modernt i Roadstars skivspelare

Skivspelaren är tillbaka i ny tappning! Låt den blivande 40-åringen uppleva sin favoritmusik på ett nytt sätt. Förutom vinyler, kan Roadstars skivspelare även kopplas upp via Wi-Fi för trådlös musikstreaming. Det är helt enkelt det bästa av två världar! 

 

Se fler ljudprodukter

Flamme Float – Belysning för mysstunder 

Rätt belysning gör mer för välbefinnandet och trivseln hemma än vad man kan tro. Med lyktan Flamme Float ger du födelsedagsbarnet en skjuts i rätt riktning. Den nätta ljuslyktan blir en vacker dekoration med stämningsfullt ljussken. Flamme Float går att matcha med fler lyktor Star Tradings Flamme Float-serie. 

Spana in mer belysning! 

 

40-årspresenter för en smidigare vardag 

Vem gillar inte presenter som underlättar vardagen? Här har vi samlat produkter som gör just det! Att de är snygga och högkvalitativa skadar inte heller.

 

eLECTROLUX GER MORGONRO

Med denna present kan 40-åringen göra sin morgonrutin lite smidigare – och mer välsmakande. Kaffebryggare E7CM1-4MTM Explore 7 uppfyller European Coffee Brewing Centre´s kvalitetskrav och brygger till exempel en full kanna kaffe på bara 6 minuter med perfekt bryggtemperatur. Smak du kan lita på, i varje kopp.

mER TID ÖVER TILL ANNAT MED SMEGS Köksmaskin

Men den här köksmaskinen är ingen köksutmaning för stor. Köksmaskinen kan enkelt knåda stora degar och passar perfekt för att förbereda maträtter eller bakning till stora familjer och sällskap. Du ger med andra ord jubilaren tid över till annat.

 

Upptäck fler köksapparter

40 års present till den som har allt40 års present till den som har allt
40 år present tjej40 år present tjej

Släta kläder i ett naffs med Philips steamer

Strykning kanske inte tillhör det roligaste man kan göra. Särskilt inte under en stressig morgon. Med en steamer går det fort, samtidigt som du får ett slätt resultat. Denna steamern från Philips är effektiv men skonsam mot ömtåliga material. 

Fler smarta steamers hittar du här

Hårfön Artist Easywave OBH Nordica –  enklare hårvård

Beauty-nörd eller inte, en riktigt bra hårfön uppskattar de flesta! Hårfönen Artist Easywave är gjord för att göra hårstylingen både smidigare och skonsammare. Välj mellan 3 värmelägen, 2 hastighetslägen och en praktisk kalluftsfunktion för att fixera frisyren. Den har dessutom en extra lång sladd för mer rörelsefrihet. 

Upptäck mer inom personvård!

present 40 år kille tjejpresent 40 år kille tjej

Presenter till den teknik-törstande 40-åringen 

Gillar den blivande 40-åringen det senaste inom teknik? Då är detta presenttipsen att satsa på. 

presenttips 40 årpresenttips 40 år

Kraftfull multiroom-högtalare Audio Pro A15 

Ge bort en bättre ljudupplevelse! Med Audio Pro A15 kan festföremålet njuta av enastående ljudkvalitet i en stilren och modern design. Med sin trådlösa anslutning via Bluetooth och den inbyggda förstärkaren går det att spela upp musik från en mängd olika enheter. 

Spana in alla högtalare här!

in-ear-hörlurar 

Ett par hörlurar är en uppskattad present, inte minst ett par högteknologiska varianter. JBL Tune Flex gör det lättare att skräddarsy ljudupplevelsen efter alla aktivitetet – som löpturen, hemmamyslyssningen eller jobbpasset. Detta tack vare funktioner som Smart Ambient och en förbättrad handsfree-kommunikation. 

Sugen på flera härliga hörlurar? Klickar här

40 års present inspiration 40 års present inspiration

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris