Mysiga julhem – här är profilernas favoriter från Elon!

Redo att julpynta? Det är inte alltid lätt att veta vad man ska hitta på för något där hemma. Vi kikar in i sex mysiga hem och ser hur de har fixat med sin julbelysning. Låt dig inspireras och få tips på hur du kan maxa julstämningen hemma hos dig.

Med endast ett par veckor kvar till jul är det hög tid att fundera på pyntet om du inte har en plan redan. Behöver du inspiration? Låt oss ta en titt hemma hos @snickarglädjen, @sandnejlikan, @hemmahosfalk, @homeofemma, @victoriasstil och @fyraarstider för att se hur de har dekorerat inför jul.

Bjud in naturen

Inne i matsalen hos inredningsproffset Johanna Berglund, @snickargladjen på Instagram, har två handgjorda julstjärnor från Elon fått flytta in. Johanna berättar att stjärnorna passar in i husets övriga estetik.

– De känns sådär varma och tidlösa.

Julstjärorna är från PR Home och heter Mary. De är handtillverkade av rotting och abaca-bark vilket ger ett naturligt och rustikt utseende. Den jordnära stilen var även ett av  produktansvariga, Alindas, belysningshöjpunkter för året.

Julbelysning – inte bara för fönstren

Sofia Brunnegårds, mer känd som Sandnejlikan på Instgram, har gjort sitt hem julredo med hjälp av adventsljusstaken Curve från Star Trading i beige. Influeraren har en särskild filosofi kring placering:

– Denna adventssljusstake är en ny favorit för i år. Jag tycker att det är så fint att ha adventsljusstakar och stjärnor på andra ställen i hemmet än i fönstret.

Då möter nu

julbelysning hos housofemmajulbelysning hos housofemma

– Adventsljustaken från Elon är magisk och skapar verkligen mysstämningen. 

Emma Jönsson, @houseofemma, om sin nya julbelysning från Elon. Ljusstaken Midja 2.0 är tillverkad av högkvalitativt trä med ett metallrör mellan de svarvade träarmarna – en riktigt snygg mix av traditionellt hantverk och modern design. 

Välj (Elon)unikt!

Emma Falk – @hemmahosfalk på Instagram – har fullt upp med att renovera sitt 80-talshus. Men att skapa julstämning finns det alltid tid för! Elon-unika julstjärnan Disa är den snygga och originella vägen dit. 

Dubbla julkänslan

Victoria Sandberg satsar dubbelt! närmare bestämt på fina stjärnor från Star Trading. Stjärnorna är tillverkade av papper och klädda med ett mjukt och vackert tyg i beige bomull, vilket ger en dov och naturlig känsla – perfekt för sovrummet, inte minst. De är dessutom Elon-exklusiva, vilket betyder att du väljer en unik lampa till ditt hem.

Klassiskt med karaktär

fyraarstider julbelysning elonfyraarstider julbelysning elon

Instagramkontot @fyraarstider, som drivs av inredningprofilen Lotta, bjuder på julstämning i klassiskt manér.

– Mitt hjärta klappar lite extra för det traditionella som ger en mysig julkänsla. Den här adventsljusstaken är unik just för Elon och kommer att lysa upp mörka kvällar och välkomnar julen som en stor kram.

Lottas nya ljusstake heter Curve och finns i färgerna; grön, beige, vit och svart.

Hur vill du julpynta? 

Hoppas alla dessa exempel gav dig idéer på vad du kan göra i ditt eget hem. Kanske är det dags att ha julbelysningen i hallen, på verandan eller i vardagsrummet? Våga variera belysningen där hemma! Ha kul och testa dig fram med olika stilar och färger. 

Rätt julbelysning gör vardagen lite roligare och mycket ljusare. Något vi alla kan behöva under denna mörka årstid.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris